Blog berichten

Hondentondeuses, voor ieder budget

Geschreven op 10 januari 2013 / Categorie: Scheren van honden

Op de markt voor hondentondeuses is er een ruime keuze aan merken en types. Macrovet heeft een ruime keuze aan tondeuses in diverse prijscategorieën zodat u altijd de keuze heeft uit de juiste tondeuse voor uw viervoeter.

In dit artikelen belichten we de diverse hondentondeuses welke Macrovet op dit moment in het assortiment heeft, en gaan op zoek naar de geschikte hondentondeuse voor uw hond.

Budget hondentrimmers – Onder de €100,-

Macrovet heeft twee budget hondentrimmers in het assortiment. Deze hondentrimmers zijn ideaal voor het hobbymatig trimmen van uw eigen hond.

Oster Artrisan
De Oster Artrisan is de goedkoopste hondentrimmer die Macrovet in het assortiment heeft. Deze lichte compacte hondentrimmer is zeer geschikt voor het lichtere en fijnere scheerwerk zoals de oren, nek en baarden.
Doordat de hondentrimmer licht is en tevens de mogelijkheid heeft om op een accu te werken, ligt de  hondentrimmer prettig in de hand. Met een aantrekkelijke prijs van €60,35 is dit een prima instap model.

Oster Home Grooming Kit
Deze semi-professionele hondentondeuse wordt ingezet voor gemiddeld gebruik en is de broer van de Oster Artrisan. Deze Oster Home Grooming Kit wordt geleverd met een dvd voor scheerinstructies en is verkrijgbaar voor €79,90,-.

Gemiddelde hondentondeuses – €100,- tot en met €200,-

In deze prijscategorie heeft u de keuze uit 8 verschillende hondentondeuses. Deze tondeuses komen met een krachtigere motor en bieden vaak de mogelijkheid om de snelheid van de motor in te stellen. De meeste van deze tondeuses hebben geen luchtkoeling, waardoor u geen haren in het gezicht krijgt.

Op dit moment zijn alle hondentondeuses in deze prijsklasse in de aanbieding waardoor u een professionele hondentondeuse, met korting kunt aanschaffen en direct geld kunt besparen.

Kwaliteits/professionele hondentondeuses – €200,- tot en met €300,-

Voor de professionele markt zijn er drie hondentondeuses beschikbaar.  De professionele hondentondeuse kenmerkt zich door een combinatie van handzaamheid, een laag gewicht gecombineerd met een krachtige motor welke op diverse snelheden kan werken.  Als u een tondeuse zoekt die jaren mee gaat, is één van deze hondentondeuses de juiste keuze.

Topkwaltiteit hondentondeuse – €300,- tot en met €400,-Aesculap scheermachine

In deze categorie bevindt zich de beste hondentondeuse welke Macrovet in het assortiment heeft. De Aesculap Favorita-2 is tevens geschikt voor operatieve doeleinden en is door zijn geringe gewicht van 500 gram erg fijn te hanteren. Deze hondentondeuse is voor professioneel (dagelijks) professioneel gebruik.

Macrovet
Bent u op zoek naar een hanteerbare, kwalitatief hoge hondentondeuse waar u nog jaren plezier van heeft? Wij van Macrovet adviseren u graag over de diverse mogelijkheden en kunnen u de geschikte tondeuse voor uw hond(en) aanbevelen.

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet