Blog berichten

Ongedierteverjager

Geschreven op 14 november 2012 / Categorie: Info over ongediertebestrijding

De herfst komt er weer aan! Prachtige natuurplaatjes met vallende bladeren etc., maar ook de tijd dat de diertjes van buiten warmte binnen gaan zoeken. Spinnen, muizen en ratten in huis tot gevolg.

In dit blogitem beschrijven we een mogelijke oplossing: de ongedierteverjager.

Hoe werkt een ongedierte verjager?

De ongedierteverjager werkt door middel van ultrasone geluiden. Het apparaat produceert ultrasone geluiden waardoor het ongedierte afgeschrikt wordt. De geluiden zijn niet hoorbaar voor mensen maar wel voor de meeste insecten en bijvoorbeeld muizen of ratten.

Door middel van de ultrasone geluiden wordt het zenuwstelsel van het dier beïnvloed. Daarnaast heeft het invloed op de communicatie en het gehoor van het dier.  Hierdoor zullen de dieren snel de plaats verlaten.

De ongedierteverjager is overal in huis te gebruiken. Maar wel is het aan te raden om maar 1 toestel per kamer te installeren. Houd daarnaast rekening met gordijnen en meubels. Zorg ervoor dat het toestel niet achter een gordijn of meubel hangt waardoor het geluid wordt tegen gehouden. Ook is het aan te raden om het apparaat zo laag mogelijk bij de grond te plaatsen.

De ongedierteverjager is vooral goed te gebruiken in huis, kelders of bijvoorbeeld schuren. Daarnaast zijn er ook speciale ongedierteverjagers voor buiten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Macrovet biedt verschillende ongedierteverjagers aan. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt:

Voor dieren in de tuin (€43,35)
Deze ongedierteverjager is speciaal ontwikkelt  het verjagen van dieren in de tuin (bijvioorbeeld ongewenste honden, katten, konijnen, etc.) Ook hierbij worden de dieren verjaagd door middel van ultrasone geluiden. Daarnaast worden ze ook verjaagd door Led Flash Light. Door dit felle licht gaan de ongewenste dieren nog sneller weg.

Voor binnen 325 meter (€59,95)
Deze ongedierteverjager verjaagt muizen, ratten, spinnen etc binnen een straal van 325 vierkante meter door middel van ultrasone geluiden. Deze is goed te gebruiken in schuren, opslagplaatsen of bijvoorbeeld een manege.

Voor binnen 280 meter (€48,95)
Dit apparaat verjaagt net als bovenstaand model muizen, ratten, spinnen etc. deze binnen een straal van 280 meter. Deze ongedierteverjager kan het beste gebruikt worden in huis, kelders of  schuren. Ook deze ongedierteverjager werkt door middel van ultrasone geluiden.

Speciaal voor in huis (€31,50)
Ook biedt Macrovet een ongedierteverjager die speciaal ontwikkeld is voor het gebruik in huis. Dit model is kleiner en verjaagt de muizen of ratten  ook door middel van ultrasone geluiden uit uw huis.

Wilt u de muizen en ratten of andere niet gewenste dieren verjagen uit uw huis op een diervriendelijke manier? Dan is de ongedierteverjager iets voor u. Bekijk alle ongedierteverjagers bij Macrovet.

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet