Blog berichten

Scheermessen slijpen

Geschreven op 30 september 2013 / Categorie: Scheren van paarden, Scheren van honden

Wist u dat bij ons uw scheermessen, tondeusekopjes, scheerkoppen kunt laten slijpen? Messen slijpen is niet duur en de messen komen snel retour. Daarnaast repareren wij ook defecte scheermachines en tondeuses.

Het kan zomaar gebeuren; u heeft net alles klaar staan en wilt beginnen met het scheren van uw schaap, hond, paard, koe en het scheren gaat niet lekker. Balen!  Gelukkig kunt u bij ons terecht om makkelijk en snel uw defecte scheermachine te laten repareren of een scheermes te laten slijpen.

Wanneer laat u uw scheermes slijpen? Wanneer de haren opstropen en niet goed afgesneden worden, als de messen gaan trekken aan de haren en als de messen steeds strakker gezet moeten worden om überhaupt nog te scheren. Ook kan een scheermes verroest aangetast zijn. Deze punten kunnen apart maar ook tezamen u doen beseffen dat het tijd wordt om de scheermachine messen te laten slijpen.

Wij stellen u voor aan onze technische monteur Jan de Vaan. Een uitblinker in zijn vak. Al bijna 30 jaar staat Jan klaar om reparaties op te lossen of slijpgevallen uit te voeren. Voor de scheermessen en tondeuse kopjes van alle verschillende merken hebben wij een aparte slijpmachine die in werkruimte van onze technische dienst staat. Jan repareert scheermachines of tondeuses van de merken Oster, Andis, Liscop, Aesculap-Econom, Aesculap favorita, hauptner en Heiniger.

Ga als volgt te werk als u door ons uw messen of kopje wilt laten slijpen: Via onze website kunt u een scheermachine reparatieformulier of scheermessen reparatieformulier  downloaden. U vult dit formulier volledig in en stuurt dit samen met uw reparatie naar onze technische monteur Jan.

Ook kunt u nog even onze Service & Garantie pagina bekijken om alles nog eens terug te lezen.

Marloes van der Sar

Marloes van der Sar