9.4 / 10Klantbeoordelingen

Goodnature A24 rattenval - muizenval met teller

(8) Beoordelingen

  • Tegen ratten & muizen
  • Meest humane manier - GEEN gif
  • Te gebruiken met lokstof

129,-

0 in voorraad
Helaas nu niet op voorraad, levertijd 7 tot 14 dagen
Staffel:
7.75% Korting
Voor bestellingen onder de €99,00 rekenen wij verzendkosten
- +

129,-

Thuiswinkel Awards Meervoudig winnaar Thuiswinkelawards
Thuiswinkel Waarborg
Echte klantenbeoordelingen 9.4 / 10
  • Gratis verzending vanaf € 99,- in NL & BE
  • 30 dagen bedenktijd: gratis retourneren
  • Gratis achteraf betalen met Klarna
  • Voor 15u besteld, morgen in huis (ma-vrij)
  • Bestelling afhalen bij een DHL Parcelshop in de buurt
Productnummer: 202010

Goodnature A24 Automatische ratten- en muizenval met vangst teller

Bekijk hier een alternatief

De Goodnature ™ A24 automatische ratten- en muizenval is een revolutie in humane ratten- en muizenbestrijding. De uitgekiende techniek en het oerdegelijke ontwerp maken de Goodnature A24 trap de perfecte rattenval of muizenval voor binnen of buitengebruik. De A24-val doodt automatisch maximaal 24 ratten of muizen met slechts één CO2-patroon.

Automatisch 24 vangsten achter elkaar zonder omkijken

Voordelen van deze ruif

De Goodnature ™ A24 Trap is de meest humane manier om ratten en muizen te doden . Waarom?

Wanneer ratten of muizen de zeer aantrekkelijke lokstof ontdekt hebben zullen zij zonder aarzelen de val in kruipen. De triggerpen in de val wordt door het knaagdier geactiveerd waardoor een slagpen binnen een fractie van een seconde de rat of muis dood. Geen langdurige kwelling, maar een zeer snelle dood.

Na elke vangst rest de val zichzelf direct en is klaar voor de volgende. De knaagdieren die zijn gevangen kunt u eens in de zoveel tijd weghalen en begraven of in de grijze container dumpen. Maar het gebeurt nog veel vaker dat de dode ratten of muizen worden weggeroofd door katten of andere roofdieren of roofvogels.

Absoluut geen gif! en kan zowel buiten als binnen gebruikt worden

De Goodnature Trap is volledig mechanisch en bevat geen absoluut geen gif of andere gevaarlijke stoffen. Hierdoor kan hij overal veilig ingezet worden om ratten en muizen te bestrijden. Het ontwerp is zo gemaakt dat vogels of andere dieren dan knaagdieren de val niet kunnen activeren.

De Goodnature A24 automatische val met teller geeft inzicht

Deze versie van de A24 trap heeft een zogenaamde counter (teller) welke op het CO2 busje geklikt zit. Deze teller houd exact bij hoe vaak de val is afgegaan en is zeer accuraat. Soms kan je denken dat de val niets heeft gevangen. Maar niets is minder waar. De dode knaagdieren worden vaker dan gedacht weggesleept door roofdieren zoals roofvogels en katten. Gebruik daarom een val met een teller. Zo weet je ook precies wanneer je het patroon moet vervangen.

De Goodnature A24 trap is veilig voor mens en dier

De ingang van de val is zo ontworpen dat alleen ratten- en muizen er in kunnen. Voor een kat of hand is het gat te klein. Door hem op de aanbevolen 12cm boven de grond te hangen is het voor vogels onmogelijk om er in te klimmen. Om de veiligheid te vergroten kun je er nog een gaastunnel aan koppelen zodat bijvoorbeeld egels er niet in kunnen komen en eventuele kinderhandjes er niet bij kunnen. Mocht je het toch voor elkaar krijgen om je hand er in te stoppen en de trigger af laten gaan zou je een goede klap op je vingers krijgen. Maar de kans dat ze breken is klein. Hooguit een dikke vinger en blauwe plekken. Speciale stickers zijn los te koop om mensen te waarschuwen voor de val.

Overzicht van de voordelen van een Goodnature A24 Trap

  • Geen gif!De val gebruikt een speciale natuurlijk geformuleerde lokstof welke alleen aantrekkelijk is voor ratten en muizen
  • Deze variant beschikt over een teller die de vangsten bijhoud. Ook wanneer roofdieren de dode knaagdieren hebben versleept
  • Gecertificeerd klasse A NAWAC Humaan. Geschikt om in te zetten binnen het IPM programma
  • Knaagdieren worden binnen een fractie van een seconde gedood
  • Lokstof gaat maximaal 6 maanden mee en moet daarna vervangen worden
  • CO2 patroon kan maximaal 24x de val laten afgaan. Daarna moet hij vervangen worden. Vervang hem in ieder geval na 6 maanden
  • Zeer makkelijk te installeren en te activeren
  • Geen elektriciteit of batterijen nodig. 100% mechanisch
  • Robuust ontwerp. Doorstaat de zwaarste weersomstandigheden
  • Waterdicht voor elk klimaat
  • Geschikt voor buiten of binnen
  • Veilig voor mensen en andere dieren dan knaagdieren.

Deze set bevat onderstaande inhoud:

  • 1x Goodnature A24 automatische val
  • 1x Digitale teller voor het bijhouden van de vangsten
  • 1x Lokaas patroon van 60gram met de speciaal geformuleerde Chocoladeformule voor ratten en muizen
  • 2x CO2-Patronen
  • 1x Knaagdier detectie kaarten (3st)
  • 1x A24 succesgids vol met tips. (Engels talig)

Extra bij te bestellen bij de Goodnature A24 rattenval

  • Extra CO2 Patronen. 1 patroon is goed voor 24 vangsten. Het is verstandig om het patroon na 6 maanden te vervangen
  • Extra Lokstof patronen welke in de val passen. Er zijn twee smaken zoals de kaneel- of de Chocolade formule
  • Lokstof zak 250 gram. Hiermee kun je makkelijk een lokroute maken
  • Lokstofhouder waar je een eigen mengsel in kunt plaatsen zoals bijvoorbeeld pindakaas
  • Rat- en muis detectiekaarten voor het onderzoeken wat de beste plaats is voor de val
  • Een doorloophouder voor het gemakkelijk plaatsen binnen- of buiten gebouwen
  • Veiligheidstunnel zodat de val nog veiliger wordt dan dat hij al is

Gratis handboek Muizen- en rattenbestrijding bij je bestelling

Wij hebben een heel mooi digitaal handboekje gemaakt met alles over ratten- en muizenbestrijding. In dit boekje komt alles aan bod van onderzoek tot alle verschillende mogelijkheden. Wanneer je dit boekje leest krijg je de kennis van een echte ongediertebestrijder en is kans op succes onvermijdelijk.

Gratis handboek vol met tips voor Ratten- en muizenbestrijding
Lees meer Lees minder

Specificaties Goodnature A24 rattenval - muizenval met teller

Doel / Werking: Doden
Doeldier: Muis, Rat
Inhoud Omdoos: 1
Last van?: Muizen, Ratten
Probleem: Muizenoverlast, Rattenoverlast
Productsoort: Goodnature A24, Muizenval, Rattenval
Productsoort: Goodnature Rattenval
Soort muis: Huismuis, Veldmuis, Woelmuis
Soort rat: Bruine Rat, Zwarte Rat
Te gebruiken door: Bedrijf, Particulier
Type Val: Val met lokstof
Waar te gebruiken: Buiten
Werkzame stof: Lokstof zonder gif

Productbeoordelingen Goodnature A24 rattenval - muizenval met teller

heel goed produkt

Goed en degelijk produkt. Hele goede en duidelijke handleiding. Eindelijk een manier om ratten te doden zonder risico om andere dieren te vergiftigen of te verwonden. Dode dieren kunnen makkelijk verwijderd worden. Het is een hele kunst om de val op de goede plek te monteren. Daarvoor moet je het gedrag en de sporen van de ratten goed in de smiezen hebben. Ik heb de val op een plank gemonteerd zodat ik hem evt op een andere plek in de grond kan steken als dat nodig blijkt. Ook goede hulpmiddelen en instructies bijgeleverd om de juiste plek te vinden om de val te plaatsen (lokstofkaartjes die verraden waar de rat op zijn gemak aan een maaltijd begint). Heb al 5 ratten gevangen! Het is een duur produkt, Dat wel. Maar er wordt ook iets voor geleverd van hoge kwaliteit. Ik ben in het verleden al heel wat geld kwijtgeraakt aan vergif, lokdozen met vallen en ander ratwerend materiaal. Dan kan je beter je geld uitgeven aan dit apparaat. Voorlopig dus heel tevreden.

Volledige omschrijving Minder beschrijving

Francien

October 8, 2022 11:21

Mooi apparaat, nog geen rat gevangen

De Rattenval is van goede kwaliteit, goede afwerking en degelijk en de bijgeleverde beschrijving is helder. Ik vind het wel een kostbaar apparaat omdat ik nog niet zeker weet dat het gaat lukken met deze val. Jammer vind ik dat de lokstof bij hoge buitentemperaturen (zoals deze periode boven de 30 graden) lekt op de grond eronder en dat er wel van de gelekte lokstof eronder wordt gegeten, maar er geen enkel ratje in het apparaat gaat om daar te gaan eten. Datzelfde geld voor de bijgeleverde kaartjes om te kijken waar de meeste activiteit van ratten is. Helaas nu nog geen rat gevangen, we zijn ruim een week verder. Ik haal nu al een paar dagen de val overdag weg zodat er niks lekt en hang hem in de avond weer terug. Ook dat heeft nog geen resultaat opgeleverd. Zijn er eigenlijk andere smaken lokstof?

Volledige omschrijving Minder beschrijving

A.B.M.

August 15, 2022 05:33

REEDS 6 GEVANGEN

OK TELLER STAAT OP 6 3 STUKS GEVONDEN 1 IN INLOOPVAL TOTAAL 7 HEB DE A24 OP EEN L IN HOUT GEMONTEERD NADIEN NOG EEN HOUTEN BLOKJE ALS OPSTAPJE BIJGELEGD.. DE 3 DODE RATTEN DIE IN DE TUIN LAGEN WERDEN OOK DOOR ANDERE DIEREN WEGGEHAALD EN DAAR ZE NIET DOOR VERGIF GEDOOD ZIJN HEBBEN WE EEN VEILIG GEVOEL VOOR DE ROOFVOGELS UILEN EN DE KATTEN VAN DE GEBUREN (wij voederen die zelf als ze WE aan zee zijn en gebruiken daarom liever geen vergif, s'nachts is het hier aangenaam om de uilen te horen roepen ) WAT EEN GEEN GEDOE MET 1 RAT IN INLOOPVAL DIE JE DAARNA NOG MOET ...... dat is HET GROTE VOORDEEL VAN A24 MAAR 1 DING DAT JE MOET WETEN MET RATTEN MOET JE GEDULD HEBBEN TEL MAAR 3 DAGEN VOOR EERSTE VANGST DE A24 IS OPGESTELD NAAST HET KIPPENHOK ONDER EEN OUDE DEKEN/FLEES ZODANIG DAT ZANGVOGELS NIET AAN DE ZONNEBLOEMPITTEN KUNNEN DIE IK TOEGEVOEGD HEB AAN DE CHOCOPASTA. SAVONDS DE VOEDERBAK VAN DE KIPPEN WEGHALEN VERHOOGT ZEKER HET RENDEMENT. GEZIEN DE WINTER GEPASSEED IS EN IK ZIE DAT HET NESTKASTJE BEWOONT IS MET EEN PAAR PIMPELMEZEN VOEDER IK NIET BIJ OM HET NEST NIET TE STOREN HET BIJVOEDEREN WAS OOK EEN GROTE AANTREKKINGSKRACHT VOOR DE RATTEN. ONZE TUINVOGELS KENNEN ZEKER EN VAST DE KIPPENVOEDERBAK IN GROTE NOOD . ZOALS GEZEGD IN DE CHOCOPASTA EEN BEETJE ZONNEBLOEMPITTEN HANDSCHOENEN AAN DOEN VERMIJDT DAT DE RATTEN UW GEUR OPSNUIVEN EN WEGBLIJVEN DE A24 IS QUA CONSTRUCTIE ALL ROUND TE GEBRUIKEN BINNEN BUITEN DANK U VOOR DIT MOOIE PRODUCT

Volledige omschrijving Minder beschrijving

JOHAN

May 11, 2022 09:15

x

Zeer efficiente val. blij dit in europa te vinden. ken het product al ettelijke jaren , maar was enkel in verre continenten aan koopbaar. Het functioneert zeer goed en selectief. zonder gif. geweldige techniek. en resetbaar.

Ellis

December 29, 2021 17:47

Perfecte kompleet aankoop

Degelijk apparaat dat zijn werk goed doet. Het was voor ons verrassend dat het formaat kleiner was dan hoe het op de foto op ons overkwam. Dit maakt dat hij niet zo opvalt. Makkelijk te monteren. Wij zijn zeer tevreden

Sucha B.

July 24, 2021 14:49

De rattenval

Zet er een zeer goed product uit. Ik zal het uitgebreid kunnen testen van zodra dat al het eetbare van de velden zijn en de raten verzamelen in onze tuin. Het vooruitzicht van de rattenplaag dan onder controle zonder vergif stemt me al gunstig.

November 27, 2020 04:06

Eenvoudig, proper en het werkt!

Vlotte levering na bestelling, Eenvoudig in gebruik te nemen. En het werkt.

December 10, 2019 19:50

Even goed kijken op welke locatie deze effectief is

De Goodnature A24 leek eerst niet zo goed te helpen naast onze vuilcontainers. Maar nu we deze in onze kruipruimte onder het pand inzetten was het 2 keer raak in een week en lijken we een betere locatie te pakken te hebben. Ik heb deze aan een hoiuten standaard vastgemaakt dus het apparaat is makkelijk te verplaatsen. Je hebt er niet veel werk aan omdat deze zichzelf reset en moet natuurlijk wel af en toe checken of je dode ratjes op moet ruimen.

Volledige omschrijving Minder beschrijving

Sjoerd

October 7, 2019 06:53

Toegevoegd aan winkelwagen