9.4 / 10Klantbeoordelingen

Lamp vliegenvanger GR 18 Watt Splinterhoes

  • Splintervrije coating
  • Groene licht
  • Bredere en dubbele golflengte

46,95

Nog 25+ in voorraad
Bestel voor 15.00uur, morgen geleverd
Voor bestellingen onder de €99,00 rekenen wij verzendkosten
- +

46,95

Thuiswinkel Awards Meervoudig winnaar Thuiswinkelawards
Thuiswinkel Waarborg
Echte klantenbeoordelingen 9.4 / 10
  • Gratis verzending vanaf € 99,- in NL & BE
  • 30 dagen bedenktijd: gratis retourneren
Productnummer: 201824

Synergetic vliegenvanger lamp 18 Watt

Gemakkelijk herkenbaar aan het helder groene licht, de Synergetic-serie ontwikkeld om een veel groter spectrum aan vliegende insecten te lokken dan de traditionele blauwe UV-buizen.

Op basis van een unieke fosformix garandeert de gepatenteerde technologie van een bredere dubbele golflengte wordt uitgestraald en daarmee een grote verscheidenheid aan insecten, waaronder ook levensmiddelmotten, wordt aangetrokken. Kamervliegen worden even effectief aangetrokken als door traditionele blauwe UV-buizen, zodat je beschikt over het beste van beide UV-technologieën. Resultaten van uitgebreide tests die gedurende vele jaren door onafhankelijke entomologen en keuringslaboratoria zijn uitgevoerd, bevestigen de voordelen van groen licht in combinatie met UV. Een brede verscheidenheid aan insecten blijkt door Synergetic-licht sterker te worden aangetrokken, onder meer de witte kasvlieg, witte zilverbladvlieg, trips, cicaden, Indische levensmiddelmot, meelmot, tropische magazijnmot, magazijnmot en nog veel meer soorten.

De splintervrije coating met gefluoreerde polymeer laat 97% efficiënt uv-licht door. Coating blijft in stand voor de volledige 12 maanden levensduur van de lamp. Splintervrije lampen moeten worden geïnstalleerd op plaatsen waar een glasbreuk beleid geldt.

Lees meer Lees minder

Specificaties Lamp vliegenvanger GR 18 Watt Splinterhoes

Productsoort: Vliegenvanger lamp

Productbeoordelingen Lamp vliegenvanger GR 18 Watt Splinterhoes

Toegevoegd aan winkelwagen