9.4 / 10Klantbeoordelingen

Vliegende Insecten

media

Vliegende insecten

Last van vliegende insecten in huis, op het terras of in de stal? Lees hier alles wat je er tegen kunt doen.

Heb jij een vliegende insectenprobleem? Wij hebben voor jouw probleem een oplossing!

Bij Macrovet weten we wat voor een onrust een vliegende insecten plaag kan veroorzaken. Wij helpen je graag van deze ongewenste bezoekers af.

+ Meer informatie

media

De laatste blogs

29 april 2021 Waar zit die vervelende mug?

Waar zit die vervelende mug?

Hier vind je precies wat je kunt doen om te voorkomen dat je nachtrust verstoort wordt door de vervelende muggen.

Lees verder
16 september 2021 Vliegen in de tuin, hoe kom je er vanaf?

Vliegen in de tuin, hoe kom je er vanaf?

Vliegen zijn gemakkelijk te bestrijden maar hoe doe je dit nou precies?

Lees verder
11 augustus 2021 Vliegen vangen met een vliegenlamp

Vliegen vangen met een vliegenlamp

Alles wat u moet weten over een vliegenlamp leest u in deze blog.

Lees verder
28 juni 2021 Vliegenbestrijding in de veehouderij

Vliegenbestrijding in de veehouderij

A tot z bestrijdingsplan voor het bestrijden van vliegen in de veehouderij met tips, handleidingen en producten.

Lees verder

Bestrijden van vliegende insecten

Om zo snel mogelijk verlost te zijn van de overlast van vliegende insecten zijn er 2 punten waar je rekening mee moet houden; Waar heb je last van vliegende insecten en welke soorten producten kun je op die plaats inzetten. Als je dit weet kun je aan de slag met bestrijden. Mocht je er hierna nog niet uitkomen dan kun je altijd rekenen op advies van onze professionele vliegende insectenbestrijding adviseur.

Wat verstaan wij onder vliegende insecten

Met vliegende insecten bedoelen wij fruitvliegen, motten, muggen, vliegen en wespen. Als jij last hebt van een van deze vliegende insecten dan ontdek je hier alle soorten effectieve bestrijdingsmiddelen.

Tegen Fruitvliegen

Als je last van die kleine zwarte vliegjes ervaart in je huis of een andere ruimte wil je graag de fruitvliegjes bestrijden. Wat je kunt doen tegen fruitvliegen is het inzetten van een effectieve fruitvliegenval eventueel met een (natuurlijke) lokstof. Een speciale vermelding is voor fruitvliegen in de stal. Hiervoor zet je de Roofmijt in.

Tegen Motten

Om Motten te bestrijden gebruik je effectieve mottenvallen, insectenlampen tegen motten, voor een milieuvriendelijke oplossing. Daarnaast kun je voor motten in huis een spray tegen vliegende insecten gebruiken of een mottenverjager. Voor professioneel gebruik kan een insecticide ingezet worden bij mottenoverlast.

Onze bestrijdingsmiddellen voor motten zijn onder andere geschikt tegen meelmotten, maaltijdmotten, kledingmotten, buxusmotten, fruitmotten, de Indische levensmiddelmot en magazijnmot.

Tegen Muggen

Voor het bestrijden van muggen kun je insectenlampen of insectensprays inzetten. Met een ultrasone verjager verjaag je muggen op een diervriendelijke manier buitenshuis. Deze bestrijdingsmiddelen zijn niet alleen zeer geschikt voor muggen maar ook bij vliegenoverlast te gebruiken. Het insecticide middel K-othrine is een professioneel bestrijdingsmiddel welke zeer effectief is tegen muggen in opslag-, verblijfs- en bedrijfsruimten.

Tegen Wespen

Van wespenoverlast wil je snel af omdat je niet gestoken wilt worden. Om snel en doeltreffende van je wespenprobleem af te zijn gebruik je een wespenval met lokstof, wespengif in sprayvorm of wespenpoeder. Wij hebben gekozen voor alleen maar bestrijdingsmiddelen van de best werkende kwalitatieve merken.

Tegen Vliegen

Om vliegenoverlast, klein of groot, te bestrijden hebben wij een zeer compleet assortiment beschikbaar.

Binnen vliegenoverlast

Wanneer je binnen last hebt van vliegen gebruik je een elektrische vliegenmepper, vliegenvangers met plakstrip, vliegenlampen, insecticide bestrijdingsmiddel of een vliegenspray.

Buiten vliegenoverlast

Om vliegen buiten te bestrijden gebruik je een vliegenval met lokstof. Ook kan een (elektrische) vliegenmepper buiten gebruikt worden.

Vliegenoverlast op dieren en in de stal

Overlast van vliegen in de stal wordt meestal veroorzaakt door de stalvlieg. Overlast van van stalvliegen is naast de overlast voor mens en dier, een probleem omdat ze ziektes overbrengen en ze vervuilen stallen en de aanwezige spullen. Daarom is een juiste aanpak om vliegen te bestrijden in de stal zeer belangrijk.

Bij vliegenoverlast in de stal zet je voor biologische bestrijding roofvliegen of sluipwespen in, voor chemische bestrijding gebruik je zeer krachtige insecticiden. Bij vliegenbestrijding in de stal kun je ook vliegensprays, vliegenlampen, smeermiddelen tegen vliegen en maden bestrijding inzetten. Met de vliegen pour-on Veerust kun je paarden en koeien buiten in sprayen. Ook kun je vliegenoormerken gebruiken om vliegen op rundvee buiten te bestrijden.

Waarom kiezen voor producten tegen vliegende insecten van Macrovet?

Onze ongediertespecialisten hebben jarenlange ervaring met producten om vliegen te bestrijden en weten vrijwel voor elke situatie een oplossing.

Als je nog niet zeker van je keuze bent, kijk dan eens op onze adviespagina`s. Hier geven wij handige tips voor het kopen van bestrijding tegen fruitvliegen, muggen, vliegen en wespen.

media

Macrovet.nl is specialist in verschillende soorten ongedierte bestrijden. Te denken valt aan ongewenste vliegen, wespen, muizen, ratten en nog veel meer niet-gewenste dieren in en rond huis, stal of boerderij. Ruim 50 jaar verkopen wij al ongediertebestrijdingsproducten. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten maar ook met het beste advies om zo goed mogelijk van het ongedierte af te komen.

Meer over ons