9.4 / 10Klantbeoordelingen

Mammicurine 880 injectoren 50st

(5) Beoordelingen

 • tegen uierontsteking/mastitis
 • Homeopathisch middel
 • geen wachttijd melk en vlees
102,-

99,95

Nog 100+ in voorraad
Bestel voor 15.00uur, morgen geleverd
Kies Aantal:
Voor bestellingen onder de €99,00 rekenen wij verzendkosten
- +

99,95

Thuiswinkel Awards Meervoudig winnaar Thuiswinkelawards
Thuiswinkel Waarborg
Echte klantenbeoordelingen 9.4 / 10
 • Gratis verzending vanaf € 99,- in NL & BE
 • 30 dagen bedenktijd: gratis retourneren
 • Gratis achteraf betalen met Klarna
 • Voor 15u besteld, morgen in huis (ma-vrij)
 • Bestelling afhalen bij een DHL Parcelshop in de buurt
Productnummer: 101304

Mammicurine Mastitis injectoren 50st

Ter bestrijding van mastitis en uierontsteking zonder wachttijd voor melk en vlees.

Mammicurine is inzetbaar tegen infecties van E-coli bacteriën Stafylococcen en/of Streptococcen. In de meeste gevallen zal na enkele dagen de mastitisinfectie zijn terug gedrongen.

Algemeen
De meeste gangbare mastitis injectoren bevatten antibiotica of chemotherapeutica en kunnen uitsluitend worden toegepast met een wachttijd voor de levering van melk. Mammicurine is op homeopathische basis en heeft als belangrijk voordeel dat tijdens de behandeling de melk doorgeleverd mag worden. Mammicurine producten mogen worden toegepast op KKM bedrijven.

Homeopathie
Diergeneesmiddelen op basis van antibiotica en chemotherapeutica werken relatief snel tegen de ziekteverwekkers maar activeren het lichaam niet. Dit in tegenstelling tot homeopathische producten waarbij gewerkt wordt met zeer lage doseringen aan werkzame stoffen welke het lichaam aanzetten tot actie. De verschillende werkzame stoffen versterken elkaar (synergie) en zorgen ervoor dat het probleem in zijn totaliteit wordt behandeld. Door de zeer lage doseringen aan werkzame stoffen ontstaan er geen residuen in het vlees of in de melk van het dier waardoor tijdens de behandeling de melk doorgeleverd mag worden. Verder hebben homeopathische producten geen ongewenste bijwerkingen en gewenningsrisico voor bacteriën en virussen.

Samenstelling
Mammicurine bevat verschillende werkzame stoffen. Calendula bestrijdt de ziektekiemen, Solanum en Echinea bestrijden de ettering, Phytolacca draagt bij aan een vermindering van de ontstekingsreacties en Solidago stimuleert de uitscheiding van schadelijke stoffen welke door bacteriën worden gevormd. De werkzame stoffen versterken elkaar en samen hebben ze een sterk koortswerend en mastitis bestrijdend effect.

Toepassing
Bij de eerste symptomen van uierontsteking direct Mammicurine inzetten. Nadat de uier is leeg gemolken een injector in het geïnfecteerde kwartier leeg drukken en vervolgens goed inmasseren. Deze behandeling herhalen totdat de symptomen van mastitis zijn verdwenen. Ter ondersteuning van de behandeling kan één keer per dag Mammicurine-injectie intramusculair worden ingespoten. Mammicurine is inzetbaar tegen infecties van E-coli bacteriën Stafylococcen en/of Streptococcen. In de meeste gevallen zal na enkele dagen de mastitisinfectie zijn terug gedrongen, wanneer de problemen echter aanhouden, dient de dierenarts te worden geraadpleegd.

Dosering
Mammicurine injector: 2 maal daags direct na het melken één injector in het te behandelen kwartier leegdrukken zolang de symptomen aanhouden. Mammicurine injectie: 2 maal daags 10 ml intramusculair injecteren gedurende 4 dagen
Als Mammicurine injectie in combinatie met Mammicurine injectoren gebruikt wordt kan worden volstaan met 1 maal daags 10 ml gedurende 2 dagen.

Extra
Mammicurine injectoren worden in veel gevallen ook succesvol toegepast als droogzetinjectoren


Wachttijden voor melk en vlees

 • Wachttijd melk: geen
 • Wachttijd vlees: geen

De afgelopen tien jaar gingen veel melkveehouders u voor, en houden met Mammicurine de mastitis problemen onder controle.

Mammicurine 880 injectoren bevat de volgende werkzame stoffen:

 • calendula
 • solanum lycopersicum
 • echinacea
 • phytolacca
 • solidago.

CBG MEB

Lees meer Lees minder

Specificaties Mammicurine 880 injectoren 50st

Doeldier: Geit, Koe, Schaap
Doeldieren: Rund
Gmp+: Nee
Indicatie: Mastitis, Uierontsteking
Kanalisering: VRIJ
Productsoort: Mastitis middel
Toedieningsvorm: Intramammair in de speen, Musculair - injecteren in de spier, Oraal - in de bek ingeven, Subcutaan - injecteren onder de huid

Productvideo Mammicurine 880 injectoren 50st

Productbeoordelingen Mammicurine 880 injectoren 50st

oke

oke

albert

January 12, 2019 08:30

goed

we gebruiken het nu al 3 jaar ook de buurman is het op ons advies gaan gebruiken, na 2 maal een penicilline doen we de 3e dag en/of de 4e keer mammicurine om het "af" te maken, en bij een lichte besmetting alleen mammicurine.

October 18, 2015 04:02

prima spul

Prijstechnisch kan het nog scherper.

de vlottenburg

September 10, 2014 07:06

Helpt geweldig

voor uier ontsteking die net is ontstaan helpt het geweldig koeien waar je een vlokje ziet en gelijk behandeld is het na een paar keer over en je mag de melk gewoon leveren

j vd linde

January 25, 2013 08:02

Mammicurine 880 injectoren 50st

voor uier ontsteking die net is ontstaan helpt het geweldig koeien waar je een vlokje ziet en gelijk behandeld is het na een paar keer over en je mag de melk gewoon leveren

j vd linde

January 11, 2011 11:52

close

Toegevoegd aan winkelwagen

 • Kies Aantal: 50st