9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Afrasteringsnet

Om schapen, konijnen, honden of geiten binnen een bepaalde afgezet stukje te laten lopen gebruik je een afrasteringnet. Ook voor het tegenhouden van wolven gebruik je een afrasteringsnet.

Bekijk op deze pagina ons assortiment schapennet, konijnnet, flexinet, geitennet en wolvennet.

Alle zeer degelijke afrasteringsnetten zijn online te bestellen. Vandaag voor 15u besteld = morgen in huis.

+ Meer informatie

Welke soorten afrasteringsnetten zijn er?

Voor het afzetten van weides gebruik je schrikdraadnetten.

Een schrikdraadnet is een door schrikdraden geweven net met gelijke mazen. De onderste draden staan niet onder stroom om het weglekken door begroeiing te voorkomen. Je zet een afrasteringnet in om dieren op een bepaald stukje grond te laten lopen. Maar ook om gewassen te beschermen tegen veelvraat.

Flexinet

Flexinet is een zeer bekend merk schrikdraadnet. Flexinetten worden vaak gebruikt als schapennet, geitennet, konijnennet of bij pluimvee, maar zijn ook heel goed te gebruiken om bijvoorbeeld honden op het erf te houden. De flexinetten kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Voor een flexinet is over het algemeen wel een zwaarder schrikdraadapparaat nodig.

Waar gebruik je een afrasteringsnet voor?

  • Voor het houden van schapen, geiten, kippen of konijnen.
  • Voor het beschermen van geteelde gewassen tegen ongewenste bezoekers.
  • Voor het afzetten van een bepaalde stuk om honden op het erf te houden
  • Voor het afweren van wolven.

Een aparte vermelding voor het groene verplaatsbare afrasteringsnet, welke ingezet kan worden in de tuin, op de camping of in de moestuin. Niet voor gebruik met stroom en makkelijk verplaatsbaar met de bijgeleverde 11 prikpaaltjes.

Ook diverse materialen online te verkrijgen om te gebruiken bij het plaatsen van een afrasteringsnet.

media

Macrovet.nl is specialist in alles op het gebied van duurzame afrastering. Te denken valt aan schrikdraadapparaten, schrikdraadpalen, schrikdraad net en verschillende schrikdraad benodigdheden. Ruim 50 jaar verkopen wij al kwalitatieve schrikdraad omheining om koeien, paarden, schapen, geiten in de wei te houden. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten maar ook met het beste advies om op de meest geschikte en complete afrastering voor u uit te komen.

Meer over ons