9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Schrikdraadbatterijen en -accu`s

Toe aan een nieuwe schrikdraadbatterij of schrikdraad accu voor uw schrikdraadapparaat? Bekijk ons zeer complete en degelijke assortiment schrikdraadbatterijen en schrikdraadaccu`s voor schrikdraadapparaten.

Hier vind je o.a.: 6V, 7,5V, 9V schrikdraadbatterijen en 12V schrikdraadaccu`s. Van onder meer het degelijke merk Gallagher.

Bestel vandaag nog om morgen al de meest geschikte schrikdraadbatterij of schrikdraadaccu ontvangen te hebben!

+ Meer informatie

Schrikdraadbatterijen

Een schrikdraadbatterij in een schrikdraadapparaat heeft een lange levensduur maar zal toch een keer aan vernieuwing toe zijn. Of misschien heb je een schrikdraad apparaat gekocht en ontbreekt de bijbehorende batterij nog en zal deze los besteld moeten worden. Bekijk hier een compleet assortiment aan batterijen.

Schrikdraadaccu

Een schrikdraadaccu is oplaadbaar, dit in tegenstelling tot de schrikdraadbatterijen. In ons assortiment schrikdraadaccu`s op 12 volt voor de zwaardere schrikdraadapparaten van het merk Gallagher.

Door onze jarenlange ervaring met schrikdraadapparaten hebben wij voor je het beste assortiment schrikdraadbatterijen en accu`s uitgekozen. Wil je een schrikdraadbatterij of accu? Bestel dan op een werkdag voor 15.00 uur en ontvang jouw product morgen al in huis. Als er nog vragen zijn, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 voor je klaar via telefoon, e-mail, chat of facebook.

media

Macrovet.nl is specialist in alles op het gebied van duurzame afrastering. Te denken valt aan schrikdraadapparaten, schrikdraadpalen, schrikdraad net en verschillende schrikdraad benodigdheden. Ruim 50 jaar verkopen wij al kwalitatieve schrikdraad omheining om koeien, paarden, schapen, geiten in de wei te houden. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten maar ook met het beste advies om op de meest geschikte en complete afrastering voor u uit te komen.

Meer over ons