9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Schrikdraad spanners en verbinders

Voor het spannen van draad gebruik je een schrikdraad spanner. Voor het doorverbinden van draad zet je draadverbinders in.

Bekijk onze degelijke schrikdraad spanners en draadverbinders van Gripple, Gallagher, Rutland, Hotline-Phoenix of eigen merk.

U vindt hier draadspanners, lintspanners, gripples en draad / koordverbinders.

Bestel vandaag nog om morgen al met de sterkste schrikdraad spanners of draadverbinders aan de gang te gaan!

+ Meer informatie

Schrikdraad spanners en verbinders

Schrikdraad spanners

Bekijk hier ons assortiment schrikdraadspanners voor een strakke afrastering. Keuze uit draadspanners en lintspanners.

Draadverbinders

Draadverbinders zijn geschikt voor verschillende soorten weideafrastering. De gripples zijn ideaal voor het doorverbinden van staaldraad afrasteringen, de T-Gripple is erg handig voor begin verbindingen aan de paal. Een flexitouwverbinder is geschikt voor alle soorten schrikdraad door te verbinden.

media

Macrovet.nl is specialist in alles op het gebied van duurzame afrastering. Te denken valt aan schrikdraadapparaten, schrikdraadpalen, schrikdraad net en verschillende schrikdraad benodigdheden. Ruim 50 jaar verkopen wij al kwalitatieve schrikdraad omheining om koeien, paarden, schapen, geiten in de wei te houden. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten maar ook met het beste advies om op de meest geschikte en complete afrastering voor u uit te komen.

Meer over ons