Blog berichten

11 stappen om je hond volledig te verzorgen (Infographic)

Geschreven op 27 februari 2018 / Categorie: Algemeen

11 stappen om je hond volledig te verzorgenElke hond heeft  baat bij een goede verzorging. Een goede verzorging van je hond kan zowel jou als je hond veel voordelen geven. Bijvoorbeeld zal je hond bij een goede vachtverzorging minder verharen en een glanzende en soepele vacht krijgen. Ook ruikt je hond bij een goede verzorging fris. 

Maar niet alleen de vacht is ontzettend belangrijk voor een hond. Ook bijvoorbeeld het gebit en de nagels van je hond heeft aandacht nodig.
Een goed gebit is van groot belang bij een hond.

Bij de verzorging van je hond komt veel kijken. Daarom hebben we alles even voor je op een rijtje gezet in ons 11 stappen plan. Zodat er geen dingen vergeten kunnen worden en je hond goed verzorgt voor de dag kan komen.

Infographic - 11 stappenplan

Je vindt in de afbeelding (infographic) welke producten er nodig zijn voor de volledige verzorging van je hond. Ook vind je er in het kort wat elke stap inhoud. Van het kiezen van de juiste plaats tot hoe je het best nagels kunt trimmen.

Uiteraard kun je vrijwel alle producten die in de afbeelding genoemd worden in onze webwinkel verkrijgen. Ook vind je in onze blog een gedetailleerdere uitleg over de desbetreffende stappen. 

Je kunt hier het stappenplan als PDF downloaden

 

Willem-Johan | Macrovet

Willem-Johan | Macrovet