9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Drinksystemen

Wij verkopen verschillende drinkwatersystemen voor de watervoorziening voor dieren voor in de stal of in de wei.

+ meer informatie

Bekijk ons assortiment drinksystemen

Wij verkopen verschillende drinkwatersystemen voor de watervoorziening voor dieren voor in de stal of in de wei. Een drinkbak voor paarden of een drinkbak voor koeien.

Een vlotterdrinkbak is ideaal voor buiten waarbij meerdere dieren gebruik maken van de drinkbak. Een degelijke drinkbak gaat heel wat jaren mee, kies daarom een drinkbak die het beste in uw situatie past met een doordachte vorm.

Bekijk in deze categorie ons aanbod drinkwatersystemen en watervoorzieningen voor dieren. Ook terecht voor diverse drinkbak onderdelen. Daarnaast beschikken wij tevens over een groot aanbod aan tuinslang koppelingen.

media

Macrovet.nl, zoals met grote letters op onze voorpagina aangegeven noemen wij ons zelf “Dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. Dit is niet voor niks, onze familie zit al ruim 50 jaar in de dierenbenodigdheden voor koeien, schapen, varkens, paarden en kleine huisdieren. Sinds 2008 is daarvoor de website Macrovet.nl in het leven geroepen waar u een keuze heeft uit een ruim assortiment.

Meer over ons