Fendona 500ml

 
€ 83,60 € 79,95
Nog 100+ in voorraad
Prijs excl. BTW: € 66,07

Ik heb last van kruipende insecten en vliegen, is Fendona de oplossing voor mij?

Zodra het mooie weer zich aandient, trekt niet alleen u erop uit, maar ook talloze (vliegende) insecten en ongedierten. Hier kunt u flink last van krijgen in en rondom uw huis, stal of (kantoor)pand. Het product Fendona SC insecticide kan u helpen tegen het bestrijden van vliegen en kruipende insecten. Eindelijk genieten van het mooie weer zonder last te hebben van bijvoorbeeld mieren, kevers, bedwantsen, kakkerlakken of vliegen!

Geweldig product, de volgende dag lagen er al vele dode vliegen onder mijn nieuwe afdak. Als het een lange tijd blijft werken, schaf ik het volgend jaar weer aan.

Wat is Fendona SC insecticide?

Fendona SC insecticide is een geurloos insectenbestrijdingsmiddel tegen kruipende insecten en vliegende insecten. U kunt Fendona SC Insecticide gebruiken voor de behandeling van opslagplaatsen, zoals stallen, schuren, lege silo's en bedrijfsruimten, fabrieken, keukens, kantoren, ruimten aan boord van schepen, alsmede woon- en andere verblijfsruimten. De werkzame stof is: alfa-cypermethrin 60 g/l.

Is Fendona SC insecticide geschikt voor mij?

Bent u de vliegen, spinnen, mieren of andere ongedierten in of rondom uw huis ook zat? Wilt u graag een snelle, effectieve en simpele oplossing om deze insecten te bestrijden? Dan is Fendona SC Insecticide een geschikt product voor u. Met deze vloeistof kunt u eenvoudig mieren bestrijden, vliegen bestrijden en andere (vliegende en kruipende) insecten bestrijden! Fendona SC Insecticide heeft een maandenlang effect. Geniet ongestoord van het mooie weer!

Hoe werkt Fendona SC insecticide?

Fendona SC insecticide is een langwerkende insecticide wat verdunt moet worden met water. De toepassing is het gemakkelijkste met een rugspuit of lage drukspuit, maar met een plantenspuit gaat het ook prima.

Dosering Fendona

 • 25-50ml per 5 liter water. 1 liter spuitvloeistof voor 20 m2 vloeroppervlak.
 • 100ml is voldoende voor 100 tot 200m2 te behandelen oppervlakte.
 • 500ml is voldoende voor 500 tot 1000m2 te behandelen oppervlakte.
Het spul werkt uitstekend, ik kan het iedereen aanraden die van vliegen, spinnen en zilvervisjes af wilt.

De voordelen van Fendona

 • Langwerkende effect van 4-6 weken tegen vliegen en insecten, in woonhuizen zelfs tot 12 weken
 • Lage kosten per vierkante meter door de aantrekkelijke prijs
 • Geur- en kleurloos, laat geen vlekken of sporen na.
Goed product en zeer snel geleverd.

Hoe gebruik ik dit product?

Behandel de plaatsen waar kruipende insecten zich kunnen schuilhouden. Zoals bijvoorbeeld: Naden, kieren en barsten (let daarbij op vochtige warme plaatsen, bijv. achter en onder apparatuur, radiatoren, gootsteen, langs en achter plinten).

  • Ter bestrijding van vlooien en larven van tapijtkevers vooral de niet belopen gedeelten van de vloerbedekking behandelen.
  • Ter bestrijding van vliegen die plaatsen behandelen, waar ze gewoonlijk “rusten”, zoals op balken, steunbalken, plafonds en rond de ramen. Nooit hele wanden behandelen.
  • Bij de behandeling van naden en kieren dient men de spuitdop langs de schuilplaatsen te strijken.
  • Vóór het weer in gebruik nemen, de ruimten gedurende tenminste 2 uur grondig ventileren. Oppervlakken waarop het middel is terecht gekomen en waarmee voedingsmiddelen (bijv. tijdens de bereiding of de opslag) direct in contact kunnen komen, dienen na de ventilatieperiode eerst grondig te worden gereinigd.
  • Voor een goede werking tegen de meeste van de genoemde insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Controle op het effect en indien nodig herhalen van de behandeling is geboden.

Let op:

   • Onverpakte grondstoffen dienen op een deugdelijke wijze te worden afgedekt, bij voorkeur met plastic folie.
   • Fendona niet toepassen op huisdieren en planten.
   • Het middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen; voorkom verontreiniging van oppervlaktewater.
   • Gebruik Fendona veilig. Lees vòòr gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


Download hier de fendona gebruiksaanwijzing van het CTBG

Fendona SC stalspuitmiddel van BASF bevat de werkzame stof

  • alfa-cypermethrin 60 g/l
  • Toelatingsnummer 12635N
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Fendona 500ml

goed

Geweldig product, de volgende dag lagen er al vele dode vliegen onder mijn nieuwe afdak.
Als het een lange tijd blijft werken, schaf ik het volgen jaar weer aan.

Datum: 7 september 2017 Door: PJM

Top product

Wij hadden een maand geleden via de levering van pelletzakken op 2 vuile beschimmelde europalletten stofluizen in onze garage gekregen. We hebben de stofluizen pas daags nadien ontdekt, maar toen was het kwaad al geschied. Op 2 weken tijd zat onze gehele ondergrondse verdieping (100m²) vol met die beestjes. Na 1 behandeling met Fendona blijken alle beestjes dood te zijn (het opvangbakje van onze robotstofzuiger bevat geen beestjes meer, terwijl die voor de behandeling vol met stofluizen zat). We hebben wel alle muren, plafonds en vloer volledig en in detail bespoten met Fendona. Binnen 14 dagen herhalen we de hele behandeling nogmaals om zeker te zijn dat er niets is achter gebleven. Waw, wat een top product. Product werd ook zeer snel geleverd, we zijn zeer tevreden.

Datum: 7 september 2017 Door: Rene

goed spul

Ik heb het vorig jaar voor het eerst gebruikt in onze hondenkennel, waar de honden heel veel last hadden van vliegen die op de oren gingen zitten. Ik heb toen alle afdaken, nachthokken en plafonds ingespoten en de vliegen waren vrij snel verdwenen en kwamen het hele zomerseizoen niet meer terug, dus nu gaan we het weer gebruiken.

Datum: 7 september 2017 Door: jet

Specificaties Fendona 500ml

 • Artikelnummer201225
 • EAN Code4014348547109
 • FabrikantBasf
 • Toelating12635N
 • Werkzame Stoffenalfa-cypermethrin 60 g/l
 • Bestrijden vanAndere insecten in stallen, Bedwantsen, Huiskrekels, Kakkerlakken, Kruipende insecten, Mieren, Mottenlarven, Muggen, Spinnen, Stekende insecten, Vliegen, Vlooien, Vlooien, Zilvervisjes
 • ToediendingsvormSpuitmiddel
 • Dosering25-50ml per 5 liter water. 1 liter spuitvloeistof voor 20m2 vloeroppervlak.
 • ToepassingSpuitmiddel (drukspuit)
   
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!