9.4 / 10Klantbeoordelingen

Kruipende Insecten

media

Kruipende insecten

Last van kruipende insecten in huis, op het terras of in de stal? Lees hier alles wat je er tegen kunt doen.

Heb jij een kruipende insectenprobleem? Wij hebben voor jouw probleem een oplossing!

Bij Macrovet weten we wat voor een onrust een kruipende insecten plaag kan veroorzaken. Wij helpen je graag van deze ongewenste bezoekers af.

+ Meer informatie

media

De laatste blogs

01 september 2021 Spinnenmaand September

Spinnenmaand September

Augustus/September is de periode waarin je vaker spinnen ziet. Het lijkt vaak of het er in die tijd van het jaar meer van zijn. Maar daadwerkelijk zijn er niet perse meer.

Lees verder
06 september 2021 Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden

Iedereen heeft ze wel eens zien rondkruipen; zilvervisjes. Ze zien er vies uit, voeden zich vaak met lijm vanachter het behang en kunnen op lange termijn schade aan je huis veroorzaken. Maar zijn het wel zilvervisjes die je hebt?

Lees verder
09 september 2021 Mieren bestrijden in huis, terras en tuin

Mieren bestrijden in huis, terras en tuin

Lees in ons artikel alles over mieren bestrijden. U krijgt antwoord op vragen als waar komen mieren vandaan & Wat te doen tegen mieren.

Lees verder
02 oktober 2021 Last van mieren? Met deze tips niet meer!

Last van mieren? Met deze tips niet meer!

's Winters zal je doorgaans geen last van mieren hebben. Maar wanneer de temperaturen beginnen te stijgen, stijgt ook het aantal mieren dat je ziet. Wij hebben een aantal tips voor het voorkomen en bestrijden van de beestjes voor je op een rij gezet.

Lees verder

Bestrijden van kruipende insecten

Om zo snel mogelijk verlost te zijn van de overlast van kruipende insecten zijn er 2 punten waar je rekening mee moet houden; Waar heb je last van kruipende insecten en welke soorten producten kun je op die plaats inzetten. Als je dit weet kun je aan de slag met bestrijden. Mocht je er hierna nog niet uitkomen dan kun je altijd rekenen op advies van onze professionele insectenbestrijding adviseur.

Wat verstaan wij onder kruipende insecten

Onder insecten verstaan we geleedpotigen met een uitwendig skelet met een kop, een romp met zes poten en een achterlijf. Er zijn vele soorten insecten, maar voor het gemak noemen wij het vliegende of kruipende insecten.

Met vliegende insecten bedoelen wij onder andere bedwantsen, zilvervisjes, kakkerlakken, houtwormen, maden, mieren, spinnen, slakken, vlooien in huis. Als jij last hebt van een van deze kruipende insecten dan ontdek je hier alle soorten effectieve bestrijdingsmiddelen.

Kruipende insecten in huis

Naast het inzetten van bestrijdingsmiddelen in woningen, kun je de middelen ook gebruiken in alle andere meestvoorkomende gebouwen, stallen, huisvesting voor dieren en magazijnen.

Tegen Mieren

Voor het bestrijden van mieren binnen en buitenshuis gebruik je mierenlokdozen, mierengif poeder of mierenspray. Bij overlast van mieren op fruitbomen zet je insectenlijm in. Voor het professioneel bestrijden van een grote plaag gebruik je een vloeibaar bestrijdingsmiddel.

Tegen Bedwantsen

Overlast van bedwantsen in bedden is zeer vervelend. Te bestrijden met professionele insecticiden of een bedwantsenval.

Tegen Zilvervisjes

Van zilvervisjes in huis overlast kom je af door een zilvervisjes spray, zilvervisjes of een professionele insecticide in te zetten.

Tegen Kakkerlakken

Bij een kakkerlakkenprobleem zet je een professionele insectenbestrijdingsmiddel in. Ook een kakkerlakkenval of gif in poedervorm is een optie.

Tegen Houtwormen

Om houtwormen te bestrijden gebruik je een kant-en-klare professioneel bestrijdingsmiddel in vloeibare vorm. Bestaat uit de zeer doeltreffende werkzame stof Permethrin.

Tegen Maden

Bij preventieve Madenbestrijding in de stal en mestput gebruik je Madendood, een insecticide in korrelvorm. Een biologische bestrijdingsmethode is het gebruik van roofvliegen, roofmijt of sluipwespen.

Ervaar je veel overlast van maden (voorloper van de vlieg) in de groene container gebruik dan bestrijdingsmiddelen met de werkzame stof permethrin. Maden komen vaak in kliko`s voor door rottend vlees. Probeer met name in de warme maanden vlees op een andere manier op te ruimen.

Tegen Spinnen

Wanneer je overlast ervaart van spinnen gebruik je een insecticide zoals Deltasect.

Tegen Slakken

Voor het bestrijden van slakken zet je slakkenkorrels of slakkenvallen in. Een andere manier voor slakkenbestrijding is het gebruik van een koperen tape, die elektrische ontlading geeft bij contact.

Tegen vlooien in huis

Om vlooien in huis te bestrijden gebruik je vlooienbestrijdingsmiddelen. In vloeibare vorm of als strooimiddel verkrijgbaar. Het gaat hier om een bestrijdingsmiddel die je niet op je huisdier gebruikt maar in de ruimte waar de vlooien zich bevinden.

Waarom kiezen voor producten tegen kruipende insecten van Macrovet?

Onze ongediertespecialisten hebben jarenlange ervaring met producten om kruipende insecten te bestrijden en weten vrijwel voor elke situatie een oplossing.

Als je nog niet zeker van je keuze bent, kijk dan eens op onze adviespagina`s. Hier geven wij handige tips voor de bestrijding tegen bedwantsen, zilvervisjes, kakkerlakken, houtwormen, maden, mieren, spinnen, slakken, vlooien in huis.

media

Macrovet.nl is specialist in verschillende soorten ongedierte bestrijden. Te denken valt aan ongewenste vliegen, wespen, muizen, ratten en nog veel meer niet-gewenste dieren in en rond huis, stal of boerderij. Ruim 50 jaar verkopen wij al ongediertebestrijdingsproducten. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten maar ook met het beste advies om zo goed mogelijk van het ongedierte af te komen.

Meer over ons