9.4 / 10Klantbeoordelingen

 

De Goodnature A24 automatische ratten- en muizenval is een revolutie in ongediertebestrijding!

De Goodnature ™ A24 automatische ratten- en muizenval is een revolutie in humane knaagdiercontrole. Geen gif en volledig veilig. De uitstekende techniek en het robuuste ontwerp maken het de perfecte muizen – en rattenval voor binnen of buiten uw huis of bedrijf. De A24-val doodt automatisch maximaal 24 ratten of muizen met slechts één CO2-patroon. De installatie is kinderlijk eenvoudig en snel. Voorzien van een bio-lokmiddel speciaal geformuleerd voor een hoge aantrekkingskracht op ratten en muizen.


Over goodnature

Goodnature's missie is het knaagdierenprobleem in de wereld de kop in te drukken zodat gewassen en vogels weer de kans krijgen om te floreren. En tegelijkertijd de veiligheid van mens en dier te verbeteren. Jaren van denken, maken, proberen, testen en opnieuw beginnen zijn vooraf gegaan. Met als resultaat een Humane ratten- en muizenval, die wereldwijd zeer succesvol wordt ingezet om rattenoverlast en muizenoverlast tegen te gaan.

De Goodnature ™ A24 val is de meest humane manier om ratten en muizen te doden. Waarom?

Eens geïntrigeerd door de zeer aantrekkelijke lokstof komt het knaagdier in de val. Een trigger veroorzaakt een CO2-aangedreven spits om het knaagdier direct binnen een fractie van een seconde te doden. Het knaagdier valt dan uit de val en kan veilig worden weggesleept door roofdieren of katten. De val reset zichzelf automatisch en het proces kan zich tot 24 keer herhalen voordat de CO2-patroon moet worden vervangen. De lokstof gaat tot 6 maanden mee.

De Goodnature ™ A24 val is veilig zonder giftige stoffen en zowel voor binnen- als buitengebruik

De Goodnature vallen zijn vele dingen in één: veilig - zonder giftige stoffen en alleen in staat om te worden geactiveerd door de plaag waarvoor ze zijn ontworpen (niet je vingers, kinderen, huisdieren of vogels). Eenvoudig op te zetten en handsfree. De rat of muis valt onmiddellijk op de grond zodat je het ongedierte of de val niet hoeft aan te raken. Constante controle; zodra je uw val voor de eerste keer hebt ingesteld, houdt hij de overlast onder controle. De A24 val wordt meerdere keren geactiveerd voordat het Co2 patroon moet worden vervangen. Gemaakt om lang mee te gaan - elk onderdeel van de val is ontworpen en gemaakt om lang mee te gaan onder de zwaarste omgevingsomstandigheden, bij je thuis, in uw achtertuin, groentetuin, gewas of zelfs in het bos. Hoewel je het doden van ratten en muizen niet echt humaan kan noemen, is het vangen met de Goodnature A24 trap wel de meest humane manier om ratten en muizen zeer snel te doden. Door het uitgekiende ontwerp zijn ze binnen een fractie van een seconde dood zonder langdurige pijn of stress.

Waarom de Goodnature A24 de Rattenvallen van de toekomst zijn!

 • Er wordt totaal geen gif gebruikt
  Gif is tegenwoordig uit den boze. We willen graag onze natuur en (roof)vogels beschermen voor later. Doordat er geen gif wordt gebruikt is de kans op doorvergiftiging uitgesloten. De dode ratten en muizen dienen zelfs als voedsel voor de roofdieren.
 • Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden
  Het buitengebruik van rodenticiden (gif voor knaagdieren) is al een aantal jaar verboden. Als een van de weinige automatische vallen is de A24 trap ontworpen voor de meest extreme weersomstandigheden. De val is volledig mechanisch en zeer goed ontworpen. Er is geen elektriciteit nodig om de val te laten werken.
 • Meerdere ratten- en muizen vangen zonder dat je er naar hoeft om te kijken
  De Goodnature A24 rat trap doodt automatisch 24 ratten of muizen - de ene na de andere-, voordat je de gasfles moet vervangen. Na elke vangst reset de val zich binnen een seconde, klaar voor de volgende. Vaak worden de dode knaagdieren door andere roofdieren, vogels, katten etc. weggesleept als voedsel. De digitale teller (extra add-on) is handig om de vangsten bij te houden.
 • Op de langere termijn de meest voordelige oplossing!
  Hoewel de aanschaf hoger is dan een normale klem is het op de lange termijn een betere investering dan welke manier van knaagdierbestrijding dan ook. Eenmaal geplaatst heb je er geen omkijken meer naar. Na 24 vangsten moet je het Co2 patroon vervangen. En om de zes maanden de lokstof. De losse producten zijn goed verkrijgbaar en betaalbaar. De juiste knaagdier beheersing volgens de IPM methode is prima zelf uit te voeren zonder de hoge kosten van een knaagdierbestrijder. De vallen zijn zo ontworpen dat ze duurzaam zijn en geen gevoelige onderdelen bevatten.
 • Voldoet aan het IPM knaagdierbeheersing programma (Intergrated pest management).
  De Goodnature A24 traps voldoen aan alle eisen om zonder het gebruik van gif of onveilige vallen de knaagdieroverlast onder controle te houden. Dit zowel voor bedrijven als particulieren.
 • De meest veilige val voor niet knaagdieren
  De val en de lokstof is zo ontworpen dat hij totaal onaantrekkelijk is voor andere dieren. Katten of honden worden er niet door aangetrokken. Maar ook vogels niet. Wel is het zo dat de val op minimaal 12cm boven de grond geplaatst moet worden zodat vogels er niet in kunnen. De ingang van de val is te klein voor katten en honden om hem te kunnen activeren. Het ontwerp is dusdanig ontworpen dat je niet bang hoeft te zijn dat je je vingers pijn doet.

De Goodnature ™ A24 automatische ratten- en muizenval is een revolutie in humane knaagdiercontrole. Geen gif en volledig veilig. De uitstekende techniek en het robuuste ontwerp maken het de perfecte muizen- en rattenval voor binnen of buiten uw huis of bedrijf. De A24-val doodt automatisch maximaal 24 ratten of muizen met slechts één CO2-patroon. De installatie is kinderlijk eenvoudig en snel. Voorzien van een bio-lokmiddel speciaal geformuleerd voor een hoge aantrekkingskracht op ratten en muizen.

Goodnature Detectiekaarten

Bekijk deze video over de Goodnature detectiekaarten. Met de detectiekaarten kun je heel makkelijk onderzoeken wat de beste plaats is voor je Goodnature val.

4 vangsten in een nacht

Zie in dit filmpje dat de Goodnature val maar liefst 4 vangsten heeft in een nacht

Jonathans ratten probleem

Bekijk hier de case van Jonathan. Jonathan had een serieus rattenprobleem en enorm veel schade. Door goed onderzoek met de detectie kaarten en het gebruik van de Goodnature A24 trap is zijn probleem voorgoed opgelost.

Succes met de GOODNATURE A24 VALLEN

De combinatie van Goodnature ™ A24 zelfherstellende ongedierteval technologie, long-life lokmiddel en jij, de bestrijder, zijn de sleutel tot bescherming tegen knaagdierplagen. Deze succesgids biedt je de handvatten om geweldige resultaten te behalen.

SLEUTELS TOT SUCCES

Hoewel onze vallen echt geweldig zijn, zijn jij - de bestrijder - nog steeds het belangrijkste onderdeel van het systeem. Het is belangrijk dat je de volgende stappen begrijpt, omdat ze allemaal van cruciaal belang zijn voor je bestrijdingssucces.

Jouw Goodnature A24 Trap

Goodnature ™ Continu controlesysteem

De Goodnature A24 val is ’s werelds meest geavanceerde knaagdierenoverlast systeem. Het zelfherstellende vangsysteem van Goodnature ™ is zo ontworpen dat uw val wacht totdat het ongedierte het activeert, in plaats van te wachten tot jij vallen leegmaakt en opnieuw op scherp zet met verse lokstof na elke vangst. Dit noemen we een CONSTANT CONTROL-SYSTEEM - een systeem dat de bestaande rattenpopulatie of muizenpopulatie omverwerpt en altijd beschikbaar is om de onvermijdelijke herinvasie te beheren.

Gebruikmakend van gecomprimeerd CO 2 -gas voor vermogen, combineert Goodnature ™ technologie voortreffelijke ontwerptechnische principes en gedragswetenschappen met de hoogste productienormen om een val te leveren die tot 24 keer per CO 2 patroon kan doden.

De lokstof is wetenschappelijk ontwikkeld om een lange levensduur te hebben, wat zorgt voor optimale prestaties met minimale onderhoudsinspanning.

De Goodnature Succesgids is ontwikkeld, zodat je de beste informatie krijgt om jouw omgeving te analyseren en vervolgens de beste resultaten te krijgen. We hopen dat je enorm veel succes gaat hebben en dat overlast van ratten- en/of muizen tot het verleden behoort.

Het vinden van de beste vangst locaties

Gebruik detectorkaarten voordat je de vallen gaat installeren

KNAAGDIER DETECTORS van Goodnature ™ bepalen de beste plaats om de A24-vallen te plaatsen. Plaats de detectiekaarten daar waar je overlast ondervindt van knaagdieren, je knaagdieren hebt gezien of daar waar de kans groot is dat knaagdieren zich bevinden. De detectiekaarten tonen je aan de hand van knaagsporen de beste plekken waar ratten en muizen interactie zullen hebben met het aas en dus in de val kunnen lopen.

Waarom Goodnature ™ detectoren werken

Hoewel je tekenen van knaagdieren zoals uitwerpselen, graafwerken en versleten paden door het gebladerte kunt zien, of zelfs op plekken waar je ze regelmatig ziet; dit zijn niet noodzakelijkerwijs locaties waar een knaagdier kan worden gevangen. Knaagdieren zullen voedsel - en dus een val - alleen onderzoeken op plaatsen waar ze zich veilig voelen. RODENT-DETECTOREN van Goodnature ™ bevatten gifvrij lang houdbare lokstof, wat ook om van te voren al te lokken, zelfs voordat je daadwerkelijk een val plaatst.

Gebruik detectiekaarten in de toekomst:
 • Bewaak en beoordeel de effectiviteit van uw huidige vangstprogramma; of
 • Zoek een nieuwe locatie om een bestaande val naar te verplaatsen.

ZO PLAATS JE DE DETECTORKAART

Vouw een DETECTORKAART dubbel met het oranje driehoekige DETECTIEOPPERVLAK naar buiten gericht. Knijp onder het oranje driehoekige DETECTIEOPPERVLAK in de detectiekaart zodat een beetje van Goodnature ™ knaagdierlokstof naar buiten komt. De DETECTORKAART is nu gereed en klaar om in te stellen. Plaats de DETECTORKAART zo dat de onderkant vuisthoog is (ongeveer 8 cm) van de grond. De oranje driehoek DETECTIEOPPERVLAK moet naar buiten gericht zijn. Draai de bijgeleverde SCHROEF door beide gaten in de kaart in de boom, paal of muur erachter. De SCHROEF moet goed vastzitten, maar zorg ervoor dat de kaart niet plat tegen de boom wordt gedrukt. Trek indien nodig de onderkant van de DETECTORKAART een paar millimeter van de boom of paal af. Hierdoor kunnen knaagdieren hun mond rond de kaart krijgen en bijtsporen achterlaten op het DETECTIEOPPERVLAK.

DETECTEER VOOR 3 NACHTEN

 • Laat uw DETECTORKAARTEN drie avonden op hun plaats voordat je analyseert.

 • Als je ratten of muizen hebt die knagen aan de DETECTORKAART, zie je tandmerktekens op het DETECTIEOPPERVLAK.
 • Bekijk de voorbeelden om te analyseren welk knaagdier interactie heeft gehad met jouw DETECTIEKAARTEN.
 • Stel jouw Goodnature ™ multi-kill vallen in op exact dezelfde locaties waar knaagdierinteractie positief is gedetecteerd.
 • Je hebt nu de beste plaatsen gevonden om jouw Goodnature A24 vallen in te stellen.

IDENTIFICEREN VAN DE KNAAGMARKERINGEN

NETWERK VAN VALLEN

KNAAGDIER BIJTSPOREN ZULLEN DE PERFECTE PLAATSEN BEVESTIGEN

Goodnature ™ KNAAGDIER-DETECTIEKAARTEN identificeren ongedierte door hun unieke bijtsporen. RATTEN en MUIZEN zijn nauwgezette knagers. Ze zullen zich vaak op één gebied concentreren, af en toe wat plastic verwijderen. Met een langere kaaklengte kunnen ratten vanaf de rand verder knagen in het DETECTIEOPPERVLAK dan muizen.

ZWARE INTERACTIE - Het belangrijkste verschil tussen ratten- en muizenbeetsporen is dat muizen kleine tanden en kaken hebben die zeer fijne sporen achterlaten met een nette afwerking. Omgekeerd laten ratten een ruwere afwerking achter en zie je confetti-achtige strooisel onder de kaart op de grond. Ratten kunnen de kaart ook volledig vernietigen met hun knagen.

JE VALLEN INSTELLEN

1. KLIK DE ORANJE MONTAGEBEUGEL VAN DE VALBEHUIZING

Klik de oranje montagebeugel van de valbehuizing door met je wijsvinger en duim de ZWARTE BEUGELS naar binnen te duwen en montagebeugel van de valbehuizing te schuiven. Verwijder de twee schroeven uit de valbehuizing en het CO 2 patroon uit de montagebeugel.

2. BEVESTIG DE ORANJE MONTAGEBEUGEL

Je hebt een schroevendraaier nodig. Plaats de MONTAGEBEUGEL 12 cm boven de grond en schroef de steun op de boom, paal of wand zodat de schroeven verticaal zijn uitgelijnd. Niet te vast aandraaien. Kies een rechte boom met duidelijke voet.

3. BEVESTIG DE VALBEHUIZING TERUG OP DE ORANJE MONTAGEBEUGEL

Kantel de VAL BEHUIZING iets naar achteren en laat het op het bovenste haakje van de MONTAGEBEUGEL zakken. Als je naar beneden drukt, wordt de VALBEHUIZING naar de bevestiging geleid en vergrendeld met een klik. De VALBEHUIZING en de MOTAGEBEUGEL moeten dan stevig op hun plaats zitten en niet wiebelen.

4. ZET DE VAL OP DRUK MET HET CO 2 PATROON

Pak het CO2 PATROON, verwijder de zwarte dop en zorg ervoor dat de schroefdraad schoon en vrij van rommel is. Schroef het patroon snel in tot hij stevig vast zit. Tijdens het schroeven komt de val rustig onder druk nadat de verzegeling is verbroken. Draai alleen hand-vast.

WAARSCHUWING: het gebruik van niet-Goodnature ™ CO2 - patronen maakt uw garantie ongeldig.

5. BEVESTIG DE DIGITALE TELLER (optioneel)

Als je een digitale vangstteller hebt gekocht bij je Goodnature A24 trap, bevochtig de binnenkant van de RUBBERBAND van de teller voor smering. Draai de teller tegen de klok in terwijl je hem gemakkelijk in het CO-2 patroon kunt schuiven. De gebogen basis van de houder moet zich nestelen in de achterste holling van de teller. Het display van de teller moet recht tegenover de achtergrond staan.

6. RESET DE TELLER

Zet de teller op nul door op de knop te drukken en ingedrukt te houden tot op het display '00' verschijnt. De teller gaat een paar seconden nadat de knop is losgelaten in ruststand.

7. TEST- ACTIVATIE VAN JE VAL

Om je val te testen, steek je een pen (of takje) in de val richting de lokstofhouder en duw je het trigger staafje (metalen staafje) zijwaarts. De stomper blaast met een knal en trekt dan langzaam terug. Waarschuwing: Houdt uw handen altijd uit de buurt van de val ingang en behandel de val altijd alsof hij op scherp staat.

8. HET VOORBEREIDEN VAN DE SPECIALE LOKSTOF

Met de dop nog op de lokaasfles klop je onderop de fles om het lokaas richting de opening te verplaatsen. Om de val effectief te laten zijn is het belangrijk dat de lokstof tot in de flesopening zit. Een klein toefje er uit is zelfs nog beter.

9. MAAK HET GEBIED ROND DE VAL AANTREKKELIJKER

Knijp een kleine hoeveelheid lokstof uit het flesje en smeer dit onder de val. Dit zorgt voor een nog betere aantrekkingskracht en geeft meer succes op veel vangsten.

10. VOORZIE DE VAL VAN VERSE LOKSTOF

Nadat je een beetje lokstof onder de val op bijvoorbeeld de boom hebt gesmeerd, is het tijd om de lokstof in de val te plaatsen. Schroef de zwarte lokstof kap los (linksom). Zorg ervoor dat er lokstof in de fleshals bevindt en er zelfs een beetje uitsteekt. Schroef het flesje nu vast in de val. (rechtsom draaien) en schroef de beschermkap weer terug op de val om de lokstof te beschermen.

11. CONTROLEER DE VANGSTTELLER (optioneel)

Wanneer je wilt controleren op hoeveel de teller staat druk je kort op de tellerknop en laat deze gelijk weer los. Het display geeft aan hoe vaak de val is geactiveerd.

OPMERKING: als je de knop ingedrukt houdt, wordt de teller op nul gezet.

DE VAL STAAT NU OP SCHERP EN KLAAR VOOR ZIJN EERSTE VANGSTEN.

COMPLEXE OMGEVINGEN MET RATTEN OF MUIZENOVERLAST

TE NEMEN STAPPEN

Stel jezelf het volgende de vraag en neem gepaste maatregelen

 • 1: Heb ik een constant beschikbare voedselbron?
 • 2: Kan ik de voedselbron beter beveiligen of elimineren?
 • 3: Kan ik die voedselbron verplaatsen naar een andere locatie?
 • 4: Kan ik de voedselbron tijdelijk stoppen? In het geval van compostbakken gebruik je een grote emmer en bewaar je de compost elders gedurende 3 weken. Ze zoeken vervolgens naar nieuw voedsel.
 • 5: Is de voedselbron seizoensgebonden? In dit geval is het slechts een kwestie van tijd voordat de voedselbron ophoudt en de muizen en ratten op zoek gaan naar iets anders. Omdat je Goodnature ™ A24’s vallen op hun plaats hebt, zijn ze constant beschikbaar om te vangen.

UW OMGEVING ANALYSEREN

Wij mensen creëren een geweldig leefgebied voor ratten en muizen - in feite zijn er overal waar mensen zijn, ratten en muizen. Als je de deze gedragsinformatie hebt begrepen, moet je nadenken over het leefgebied die je voor knaagdieren hebt gecreëerd.

VOEDSELWEDSTRIJD

Voedselconcurrentie is de grootste belemmering voor succes. Dingen zoals compostbakken, hondenkoekjes, voedselopslagplaatsen en kippenvoer bieden allemaal uitstekende voedselbronnen voor ratten en muizen.

DENK ALS EEN RAT OF ALS EEN MUIS

Wanneer je deze situaties hebt, moet je hun routine verstoren om je kans op succes te vergroten.

KNAAGDIER-DETECTOREN

Denk eraan, een rat leeft in een gevaarlijke wereld en zal alleen een nieuwe voedselbron onderzoeken als hij zich veilig voelt om dat te doen. Het is een absolute must om de Goodnature ™ knaagdierdetectiekaarten te gebruiken om de beste plek te vinden om de val te plaatsen - niet (zoals sommige mensen denken) om te detecteren of je ratten hebt of niet!

VOORUIT LOKKEN IN UW OMGEVING

Gebruik Goodnature ™ 250 gram chocoladeformule voor ratten en muizen om de omgeving van te voren te voeden. Plaats een dozijn lokaasdruppels ter grootte van een erwt op grondniveau binnen een straal van 20 m van je vangstlocatie. Dit helpt om de nieuwe voedselbron te plaatsen. De kennis van de nieuwe voedselbron zorgt ervoor dat de ratten ernaar zoeken ... en dat is het moment waarop ze het in je Goodnature ™ A24 vallen zullen vinden.

SUCCES MET HET ONDERHOUDEN VAN DE VALLEN

VERVERS BIJ VOORKEUR ELKE MAAND DE LOKSTOF

Hoewel de lokstof patronen een lange levensduur hebben, zullen ze uiteindelijk wat korstvorming vertonen of minder geur krijgen wanneer ze blootgesteld worden aan de openlucht. Door elke maand een beetje lokstof er uit te knijpen zodat er weer verse lokstof in de hals van het patroon komt te zitten hou je de lokstof en de vallen fris en lekker. Je kunt natuurlijk ook een automatische lokstof patroon gebruiken welke gedurende 6 maanden steeds een beetje naar buiten drukt. Vervang in ieder geval elke 6 maanden de lokstof en het CO 2 patroon.

DENK ERAAN: DE LOKSTOF IS DE SLEUTEL TOT SUCCES!

Het maakt niet uit hoe goed een humaan ongediertebestrijdingsapparaat ook is. Het apparaat is zo effectief als de kwaliteit van de lokstof die wordt gebruikt om het ongedierte aan te trekken. Het is het lokaas dat de ratten en muizen motiveert om in de val te gaan en te activeren.

ELKE ZES MAANDEN - HOUD JE VALLEN OP SCHERP

VERVANG HET CO 2 PATROON EN HET LOKSTOF OM DE 6 MAANDEN

Je moet de gasfles elke 6 maanden vervangen, ongeacht hoeveel vangsten je hebt waargenomen of als de teller 24 vangsten binnen 6 maanden weergeeft. Om dit goed te doen, volg je stap 1-3 voor “het verplaatsen van de vallen” gevolgd door stap 4-10 installeren en activeren van de vallen.

VERWIJDEREN VAN DE TELLER EN HET CO 2 PATROON

VERWIJDER OUDE CO 2 PATROON

DE DRUK VAN DE VAL-EENHEID AFHALEN

NIEUWE CO 2 PATROON

TESTEN VAN DE VAL

NIEUWE LOKSTOF

HOU EEN LOGBOEK BIJ

Gebruik deze tabel, plaats een notitie in je agenda of stel een alarm in op je telefoon….vergeet het niet!

DE VALLEN VERPLAATSEN

CONSTANTE CONTROLE

In plaats van je goodnature vallen te verplaatsen is het altijd beter om meerdere vallen toe te voegen aan je bestrijdingsnetwerk om zo je plaagdiervrije gebied te vergroten. Zo creëer je een Goodnature constant controle netwerk. Wanneer je de val toch moet verplaatsen of een betere plaats hiervoor hebt gevonden, dan is het belangrijk dat je de onderstaande instructies goed opvolgt.

ZO DOE JE HET VEILIG

Om de val te verplaatsen, eerst de teller verwijderen en daarna het huidige CO 2 patroon uit de val schroeven. Je kunt het geluid van overgebleven gas in de opvangbak zien ontsnappen, waardoor het patroon kan gaan afkoelen.

Waarschuwing

Zorg ervoor dat de druk van de val af is voordat je een nieuw CO 2 patroon installeert.

Hoewel het CO 2 patroon is verwijderd, kan de val nog steeds onder spanning staan (onder druk), met nog één lading in de kamer. Om de druk van de val te halen, verwijdert je eerst de zwarte lokstof-afdekkap, schroef de lokstoffles los en activeer de resterende lading in de val door met een stokje vanaf de bovenkant de trigger (metalen pinnetje) zijwaarts te duwen. De stomper zal met een knal afgaan. Behandel de val altijd als op scherp totdat je hem hebt ontgast en van druk hebt ontdaan. Houd de vingers altijd uit de buurt van de ingang zodat deze niet tussen de stomper komen.

Als de val niet afgaat, is het de druk tijdens een eerdere vangt opgeraakt.

Met de val drukloos plaats je de palm onder de ingang van de val. Druk met je duim en wijsvinger de zwarte beugeltjes van de trapbehuizing naar binnen onder de oranje montagebeugel. Met opwaartse druk verschuif je de valbehuizing van de oranje montage beugel.

Gebruik altijd de KNAAGDIER-DETECTIEKAARTEN van Goodnature ™ om te bepalen waar je de val het beste kunt plaatsen. Lees het gedeelte ' VIND DE BESTE VANGST LOCATIE '

WAARSCHUWINGEN & GARANTIE

Waarschuwing - Zorg ervoor dat de druk van de val wordt afgehaald voordat je er een nieuwe CO2 patroon installeert. Zie onderstaande stappen.

WAARSCHUWING:

 • Wees verantwoordelijk met je Goodnature automatische vallen en gebruik alleen zoals aanbevolen in deze succeshandleiding.
 • Behandel je vallen altijd als LIVE en installeer het CO 2 patroon alleen als de val correct is ingesteld en klaar is om te activeren. Ga er nooit vanuit dat de val leeg is of niet actief.
 • Zodra het CO 2 PATROON is verwijderd, kan de val nog steeds voldoende gas onder druk bevatten om af te gaan als deze wordt geactiveerd. Maak deze resterende opname vrij door de val een keer af te vuren voordat je hem uit de VALMONTAGE verwijdert.
 • Test alleen de val zolang de val correct is ingesteld. Om de val te testen, zie de paragraaf met de naam 'TESTEN VAN DE VAL”. Draag altijd geschikte veiligheidsuitrusting bij het instellen en testen van een val.
 • Stel vallen in op de hoogte die in deze succesgids wordt aanbevolen en houd rekening met anderen wanneer je de locatie van de vallen kiest.
 • Steek nooit handen of voorwerpen in de ingang van de val. Dit kan de val afvuren en de werkende onderdelen beschadigen of letsel veroorzaken.
 • Laat de val nooit met opzet snel achter elkaar afgaan, omdat dit de inwendige afdichtingen kan beschadigen.
 • Gebruik alleen Goodnature ™ CO 2 PATRONEN in Goodnature ™ vallen. Goodnature ™ 16 gram CO 2 PATRONEN worden vervaardigd volgens de hoogste standaard en hebben silicone toegevoegd om de regelaar en afdichtingen te smeren om de levensduur van de val te verlengen. Als je niet-Goodnature ™ CO 2 PATRONEN gebruikt, vervalt de productgarantie.
 • Gebruik NOOIT een smeermiddel op basis van aardolie in uw val.
 • Opslag CO 2 PATRONEN onder de 49°.
 • Verplaats de val nooit wanneer deze op scherp staat.

WAARSCHUWING:

 • Goodnature en Macrovet zijn enorm toegewijd aan het leveren van een kwaliteitsproduct aan alle klanten. Alle vallen hebben een garantie van twee jaar vanaf de aankoopdatum tegen defecten in materiaal en werking.
 • Als we vaststellen dat het product een fabricagefout heeft, zullen we het gratis voor je repareren of vervangen. De beslissing tot reparatie of vervanging is uitsluitend ter beoordeling door Macrovet.
 • Alleen de oorspronkelijke eigenaar valt onder de fabrieksgarantie en moet het product van Macrovet hebben gekocht.

BUITEN GARANTIEVOORWAARDEN?

Als uw product buiten de garantieperiode van twee jaar valt of als de storing niet wordt gedekt door de fabrieksgarantie, zullen we uw product graag voor zover mogelijk tegen een redelijke vergoeding repareren.

Als uw product minder dan twee jaar oud is en onderhevig aan een garantieclaim, neem dan contact met Macrovet op.

WAT WORDT NIET GEDEKT DOOR GARANTIE

 • Onze fabrieksgarantie dekt geen claims die voortvloeien uit verkeerd gebruik, abnormaal gebruik of installatie in strijd met de instructies, transportschade (inclusief luchtvaart- of vrachtschade), vervalste goederen, nalatigheid, tweedehands product, aangepast product (inclusief gebruik van CO 2 -patronen niet meegeleverd door Macrovet). Onze garantie dekt ook niet de corrosie van bevestigingsmiddelen als gevolg van atmosferische of omgevingsomstandigheden.
 • Gebruik alleen Goodnature ™ CO 2 PATRONEN in Goodnature ™ vallen. Goodnature ™ 16 gram CO 2 PATRONEN worden vervaardigd volgens de hoogste standaard en hebben silicone toegevoegd om de regelaar en afdichtingen te smeren om de levensduur van de val te verlengen. Als je niet-Goodnature ™ CO 2 PATRONEN gebruikt, vervalt de productgarantie.

ACCESSOIRES & TOEBEHOREN

AUTOMATISCHE KOOLSTOFPOMP MET ONWEERSTAANBARE CHOCOLADE FORMULE

De automatische lokstofpomp is echt het neusje van de vangtechnologie en beperkt de valcontrole van 12 tot slechts 2 keer per jaar! ALP-technologie is een set-en-vergeet-systeem. Als het eenmaal is geïnstalleerd en geactiveerd in uw A24-vallen, levert het gestaag onze Chocolate Formule Lokstof gedurende 6 maanden. Dit betekent dat uw vallen ALTIJD verse lokaas zullen hebben en dat geeft maximale aantrekkingskracht voor uw vangstlocaties. Constante controle is zo veel eenvoudiger geworden.

De Goodnature ™ automatische lokstof pomp is de nog lager onderhoudsgevoelige versie van onze standaard lokaasflessen. Deze nieuwste technologie kan zo worden gemonteerd in al uw Goodnature ™ A24-vallen.

CO 2 PATROON

Met 16 gram gecomprimeerde CO 2 biedt het Goodnature ™ patroon de kracht voor uw vallen. Goodnature ™ -vallen moeten CO 2 patronen van Goodnature ™ gebruiken omdat ze gegarandeerd van de hoogste kwaliteit zijn en uw vallen niet beschadigen.

 • Een goodnature CO 2 Patroon gaat tot 6 maanden mee of maximaal 24 vangsten
 • Niet brandbaar
 • Eenmalig gebruik
 • Recyclebaar staal.
PRE-VOEDING LOKSTOF ZAK 250g

De Goodnature chocoladeformule is wetenschappelijk ontwikkeld om ratten en muizen een maand lang uitstekend te blijven aantrekken en blijft stabiel in alle weersomstandigheden. Goodnature ™ kunstaas bevat geen gifstoffen, wat betekent dat er geen risico is op secundaire vergiftiging voor inheemse soorten of uw huisdieren.

Goodnature ™ lokstofzakken zijn ontwikkeld, zodat vallenzetters de omgeving van te voren kunnen bevoorraden en zo de aantrekkingskracht richting de vallen kunnen versterken voor topprestaties. Ze zijn schoon in gebruik en zeer ergonomisch, zodat je snel langs een lijn kunt bewegen en uitstekend geschikt zijn voor gebruik in ouderwetse rattenvallen of muizenvallen.

A24 MONTAGE BEUGEL

Een extra valbevestiging voor uw A24-val voor het geval je hem wilt verplaatsen. Hoewel het uw voorrecht is om uw val te verschuiven, zijn we van mening dat de beste methode is om uw netwerk uit te breiden door meer valstrikken in te zetten dan er een te verplaatsen. Creëer een constant controlenetwerk om de beste resultaten te behalen. Je weet immers nooit van waar de volgende re-indringers zullen komen?

Haal altijd de druk van de val af voordat je hem gaat verplaatsen.

A24 MOBIELE VALHOUDER

Stel je A24-vallen in op plekken waar je geen boom of muur bij de hand hebt om de val op te monteren, zoals in gewassen, graslanden, tuinen, onder de gootsteen, plafonds of schuren.

De nieuwe A24 Bevestigingsstandaard bied je de flexibiliteit om een groter aantal gebieden te bereiken en de mogelijkheid om je vallennetwerk fijn af te stellen door jouw val eenvoudig te kunnen verplaatsen. Een ander voordeel van het gebruik van de valstatief is dat je de A24s niet hoeft te ontgassen en de druk te verminderen wanneer je ze verplaatst.

De standaard heeft twee gaatjes om de standaard vast te zetten wanneer het op een hellende ondergrond staat en perforatie om snel te bekijken of er op humane wijze gedode dieren zijn te zien.