9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Reinigen en ontsmetten in de geitenstal

Onder deze categorie vindt u ons assortiment ontsmettingsmiddel, reinigingsmiddel, wasmiddel, stalstrooisels en schoonmaakmiddel. Voor het goed ontsmetten en reinigen van uw geitenstal en voor de bezoekers in de stal.


+ meer informatie

Hygiënisch te werk gaan in de geitenstal.

Bij het houden van geiten is een goede stalhygiëne zeer van belang. Met name melkgeiten verblijven veelal in de stal binnen en komen niet veel buiten. Extra op de hygiëne letten door de stal goed te reinigen en ontsmetten met de juiste, reinigings- en ontsmettingsmiddelen is dan zeer belangrijk. Hierdoor voorkom je een te hoge bacteriedruk en dat komt de gezondheid van de geiten ten goede.

media

Macrovet.nl, zoals met grote letters op onze voorpagina aangegeven noemen wij ons zelf “Dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. Dit is niet voor niks, onze familie zit al ruim 50 jaar in de dierenbenodigdheden voor koeien, schapen, varkens, paarden en kleine huisdieren. Sinds 2008 is daarvoor de website Macrovet.nl in het leven geroepen waar u een keuze heeft uit een ruim assortiment.

Meer over ons