9.4 / 10Klantbeoordelingen

Geiten

media

Geitenbenodigdheden

Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan geitenbenodigdheden. Van geiten medicijnen tot dekblokken, van drinkbak tot lammerenmelk. Alles wat u voor uw geiten nodig heeft kunt u hier bestellen. Besteld u voor 15 uur op werkdagen, dan wordt het dezelfde dag verzonden.

+ meer informatie

Al ruim 50 jaar toeleverancier voor de geitenboer

Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan geitenbenodigdheden. Van geiten medicijnen tot dekblokken, van drinkbak tot lammerenmelk. Alles wat u voor uw geiten nodig heeft kunt u hier bestellen. Besteld u voor 15 uur op werkdagen, dan wordt het dezelfde dag verzonden.

Biosecurity

De hygiëne voor dieren is erg belangrijk om zo ziektes en infecties te voorkomen. Wij bieden hiervoor verschillende producten in 3 groepen.

  • Ongedierte in de stal

Hieronder vallen producten die overlast van insecten, muizen of ratten verhelpen. Bij overlast van ratten, muizen of insecten kan je een professioneel bedrijf inhuren om dit voor jouw te verhelpen, maar je kan het ook zelf doen met onze artikelen. Onze artikelen zijn zelf veilig te gebruiken.

  • Persoonlijke bescherming

Persoonlijke bescherming in de geitenstal is erg belangrijk. Wij bieden hiervoor verschillende producten aan voor persoonlijke bescherming. De meeste producten kan je meerdere keren gebruiken, maar ook hebben wij wegwerp bescherming.

  • Stalhygiëne

De hygiëne is erg belangrijk in de stal, zodat er geen ziektes of infecties rond kunnen gaan die gevaarlijk zijn voor de dieren of voor jouw zelf, hiervoor hebben wij dan ook verschillende schoonmaak artikelen die de stal hier tegen beschermen en schoon houden.

Geitenapotheek

Onze geiten apotheek zorgt ervoor dat je voor jouw geiten tot een ruim assortiment uit genees- en verzorgingsmiddelen toegang hebt. Geneesmiddelen en verzorgingsmiddelen voor diarree, energie , ijzergebrek, klauwen, herkauwen, kopergebrek, magnesium gebrek, mastitis, melkziekte, mineralen, ontwormen, slepende melkziekte, uiergezondheid, vitaminen, vruchtbaarheid en de weerstand zijn bij ons verkrijgbaar.

Geiten lammerij

Het is van belang om goed voorbereid te zijn voor, na en tijdens de lammertijd. Lammerij benodigdheden kunt u bij ons vinden, Wij hebben hierin een ruim assortiment in 3 categorieën:

  • Voor de lammerij
  • Tijdens de lammerij
  • Na de lammerij.

Geitenherkenning

De herkenning van geiten is tegenwoordig verplicht, zodat er bij dierziektes die de volksgezondheid in gevaar brengen snel in actie genomen worden kan. Ook zorgt het nummeren van je geiten ervoor dat je beter voor ze zorgen kan. Je kan dan beter uit elkaar houden wat er met elke geit is, wie de moeder is etc. De gegevens die de overheid van je vraagt zijn de geboorte en woonplaats van de geit het serienummer, het levensnummer, de landcode, het controle getal en het werknummer.

Geitenstal

Voor de geitenstal zijn een aantal spullen nodig. Dit zijn spullen zoals:

  • Drinkbakken

Goed en schoon drinkwater is zeer belangrijk voor geiten, bereik dit met een goedde drinkbak uit ons ruime assortiment.

  • Kraamhokken

De Patura kraamhokken zorgen voor een goed ingerichte kraamafdeling, zodat het voeren van je geiten gemakkelijker en schoner wordt.

  • Stalgereedschap voor geitenstal

Stal gereedschap is voor iedere dierenstal handig en ook zeer nodig. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan stalproducten voor een mooie prijs en goede kwaliteit.

  • Voerbakken voor geiten

Hou met een voerbak het eten van de grond en laat je geiten genieten van hun volle verse voerbakken.

media

Macrovet.nl, zoals met grote letters op onze voorpagina aangegeven noemen wij ons zelf “Dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. Dit is niet voor niks, onze familie zit al ruim 50 jaar in de dierenbenodigdheden voor koeien, schapen, varkens, paarden en kleine huisdieren. Sinds 2008 is daarvoor de website Macrovet.nl in het leven geroepen waar u een keuze heeft uit een ruim assortiment.

Meer over ons