9.4 / 10Klantbeoordelingen
Banner met tekst

Rundvee biosecurity

Biosecurity omvat producten die vallen onder de hygiëne op een koeienstal. Bekijk snel ons assortiment voor een gezonde en schone koeienstal!+ meer informatie

Bekijk ons assortiment biosecurity bij het houden van koeien

Op deze pagina vind je alles rondom de hygiëne op een koeienstal. Voorkom ziektes en ga voor een hygiënische stal met het gebruik van de juiste biosecurity middelen. Zet bioveiligheid in zodat het je meer oplevert en de kans op ziektes verkleint. Ontdek hier alle producten die vallen onder persoonlijke bescherming, stalhygiëne, vogelwering in de stal en ongedierte op de boerderij.

media

Vooral in de beginjaren van onze handel toen de koehandel nog het meeste via de locale en landelijke veemarkten door handjeklap voltrok, waren dwangmiddelen zoals veedrijvers, keuringshalsters, stierenringen de voornaamste handel. Tegenwoordig is het wat minder en zijn bijvoorbeeld keuringshalsters uitsluitend nog in trek bij de fanatieke boeren. Neusringen en veedrijvers zijn hedendaags steeds meer wat omstreden maar blijven vaak onmisbaar. In deze moderne tijd van de robots is er wel steeds meer vraag naar halsriemen voor de transponders.

Meer over ons