9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

IJzerwaren

Bekijk ons ruime assortiment aan ijzerwaren geschikt voor vele industriële of agrarische toepassingen zoals bijvoorbeeld karabijnhaak, musketonhaak, slangklemmen, borgpen, simplexhaken, d-sluiting of staaldraadklemmen. Allemaal van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

+ meer informatie

IJzerwaren voor stal en erf

Musketonhaken:
Een musketonhaak gebruikt u waar er snel een verbinding gemaakt moet worden. Deze haak is voorzien van een schuivend deel, waardoor de opening geheel afgesloten wordt.

Karabijnhaken:
Een karabijnhaak maakt een eenvoudige sterke verbinding. Minder geschikt om angstige dieren aan vast te zetten omdat de karabijnhaak eerst drukloos gemaakt moet worden voordat deze los gemaakt kan worden in een paniek situatie.

Paniekhaak:
Een paniekhaak dient ervoor als het paard vast staat en het uit paniek gaat hangen/trekken, dat je hem toch nog snel los kan maken voor hij zichzelf bezeert of de zaak kapot trekt. Zonder dat het touw eerst drukloos gemaakt hoeft te worden.

Snapsluiting:
Heeft dezelfde werking als een paniekhaak, wordt veel gebruikt in de watersport. Los te maken zonder dat het touw eerst drukloos gemaakt hoeft te worden.

Simplex haken:
Worden gebruikt voor licht hangwerk waar niet veel kracht op uitgeoefend zal worden. Simplexhaak met draaibare wartel (ring). Te gebruiken voor vele toepassingen.

D-sluiting:
D-sluitingen zijn een bevestigingsmiddel in de vorm van een “D”. Een d-sluiting is eenvoudig te bevestigen en maakt een sterke verbinding.

Stalpaalringen en wervels:
Voor bijvoorbeeld het vastzetten van vee aan de muur.

Noodschalm:
Noodschalmen zijn ideale bevestigingsmiddelen voor het verbinden van kettingen. Deze zijn ook geschikt voor het vastzetten van presennings over luiken met behulp van schalklatten en keggen.

Slangklem:
Een slangklem zorgt ervoor dat een slang echt goed vast zit zonder dat de slang beschadigd raakt.

Staaldraadklem:
Om een verbinding te maken in staaldraad.

Borgveer/ borgpennen:
Voor het zekeren van verbindingen voor extra veiligheid.

Doorslijpschijven:
Doorslijpschijf voor het door slijpen van staalsoorten of steen. Lamellen schijf voor het afbramen en netjes afwerken van werkstukken.

media

Macrovet.nl, zoals met grote letters op onze voorpagina aangegeven noemen wij ons zelf “Dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. Dit is niet voor niks, onze familie zit al ruim 50 jaar in de dierenbenodigdheden voor koeien, schapen, varkens, paarden en kleine huisdieren. Sinds 2008 is daarvoor de website Macrovet.nl in het leven geroepen waar u een keuze heeft uit een ruim assortiment.

Meer over ons