9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Varkensherkenning

In sommige gevallen is het handig om snel en duidelijk een varken te kunnen herkennen in de stal of op het land. Dit kan met verschillennde markering producten.+ meer informatie

Varkensherkenning producten

Bekijk hier onze collectie oormerken en andere markering voor varkens.

Merkspray

Voor het duidelijk markeren van een bepaald varken of meerdere varkens gebruik je een spuitbus met kleur van Raidex. Deze merkspray blijft ongeveer 2 weken zitten op het varken. Beschikbaar in 3 kleuren; rood, groen of blauw en in 400ml verpakking.

Merkstiften

Bij ons in het assortiment merkstiften van het merk Raidex. Gemakkelijk een duidelijke streep zetten op de rug van het varken, met draaidop en een plastic huls om uitdroging te voorkomen. Verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje, rood, paars en blauw.

Oormerken

Oormerken voor varkens zijn visuele hulpmiddelen voor het makkelijk identiciferen van je varkens. In Nederland is het verplicht als je varkens houdt om deze te registreren en te merken met een elektronisch oormerk. Oormerken zit je in met een oormerkentang. Onze varkens oormerken zijn van het degelijke merk Primaflex. Verkrijgbaar in de kleuren rood, geel, blauw en groen en genummerd aan beide zijden.

media

Macrovet.nl, zoals met grote letters op onze voorpagina aangegeven noemen wij ons zelf “Dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. Dit is niet voor niks, onze familie zit al ruim 50 jaar in de dierenbenodigdheden voor koeien, schapen, varkens, paarden en kleine huisdieren. Sinds 2008 is daarvoor de website Macrovet.nl in het leven geroepen waar u een keuze heeft uit een ruim assortiment.

Meer over ons