9.4 / 10Klantbeoordelingen

Varkens

media

Varkensbenodigdheden

Voor het houden van varkens wil je degelijke, goedwerkende producten. Bekijk hier ons uitgebreid assortiment producten voor het houden van varkens. Van varkensmedicijnen en varkensherkenning tot varkensverzorging en benodigdheden in de varkensstal.

Bestel vandaag nog om morgen al zelf aan de slag te gaan.

Onze varkensbenodigdheden zijn van hoge kwaliteit, alles voor een gezond varken!+ meer informatie

Bekijk ons assortiment varkensbenodigdheden

Als houder van varkens wil je graag de beste benodigdheden om zo goed mogelijk te kunnen boeren. Ontdek op deze pagina welke varkensproducten per categorie je bij ons kunt bestellen.

Biosecurity

Hier vind je alles rondom de hygiëne op een varkensstal. Zo vind je onder Stalhygiëne schoonmaak- en reinigingsmiddelen, handdesinfectie en garagezeep om een te hoge bateriedruk te voorkomen.

Om beschermd te zijn tegen ziektekiemen gebruik je (wegwerp)handschoenen, wegwerpoveralls, mondkapjes, gelaatschermen, wegwerpschoenovertrekken en veiligheidsbrillen en maskers, te vinden in de categorie Persoonlijke bescherming.

In de stallen komt ongedierte op varkensvoedsel af. Dit wil je natuurlijk liever niet, gebruik daarom bestrijdingsmiddelen, vallen of verjagers.

Varkensapotheek

Een zwak of ziek varken verhelp je snel met het gebruik van voedingssupplementen of varkensmedicijnen. Heeft een varken last van ijzertekort of tekort aan vitamine A en D3 gebruik dan onze effectieve multivitaminen middelen. Bijvoorbeeld Vitolject-Forte ter vervanging van Biodyl bij een vitaminetekort.

Voor het desinfecteren van de huid en ontsmetten gebruik je Jodiumtinctuur. Als het varken diarree heeft dan zet je Electrolytenmix in. Alles voor een gezond varken!

Varkensherkenning

In Nederland is het verplicht om varkens te merken met een oormerk. Voor het snel herkennen van een bepaald varken gebruik je een merkspray of merkstift. Handig als varkens bijvoorbeeld medicijnen hebben gekregen of uitgesorteerd moeten worden.

Varkensverzorging

Onder deze categorie zeer degelijke roestvrijstalen hulpmiddelen in te zetten bij uw varkens. Zoals antistress middelen, varkenskrammen, varkensneusringen en geboorte hulpmiddelen.

Varkensstal

Een goede huisvesting voor varkens zorgt voor een positieve invloed qua de gezondheid en algehele welzijn van de varkens. Bij macrovet een divers assortiment aan stalbenodigdheden. Als goede ondersteuning bij geboorte van biggen gebruik je warmtelampen en opfokarmaturen. Voor biggen gebruik je de originele Philips witte Warmtelampen.

Om in de varkensstal het netjes en schoon te houden gebruik je het juiste stalgereedschap, zoals mestschuiven, harken, bezems en borstels.

Waarom kiezen voor varkensbenodigdheden van Macrovet?

Onze veehouderijspecialisten hebben jarenlange ervaring met producten uit de varkenssector en weten vrijwel van elke product hoe het juist te gebruiken.

Wil je een product uit de categorie Varkens? Bestel dan op een werkdag voor 15.00 uur en ontvang jouw product morgen al in huis. Als er nog vragen zijn, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 voor je klaar via telefoon, e-mail, chat of facebook.

media

Macrovet.nl, zoals met grote letters op onze voorpagina aangegeven noemen wij ons zelf “Dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. Dit is niet voor niks, onze familie zit al ruim 50 jaar in de dierenbenodigdheden voor koeien, schapen, varkens, paarden en kleine huisdieren. Sinds 2008 is daarvoor de website Macrovet.nl in het leven geroepen waar u een keuze heeft uit een ruim assortiment.

Meer over ons