9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Varkensstal benodigdheden

Voor het houden van varkens in de stal zijn een aantal producten, zoals warmtelampen en stalgereedschap, onmisbaar. Bekijk snel ons assortiment benodigdheden voor een complete varkensstal!+ meer informatie

De beste varkensstal benodigdheden!

Op deze pagina vindt u witte warmtelampen voor biggetjes en divers stalgereedschap voor een schone stal. Een hygiënische stal voor varkens levert een positieve invloed op op het gebied van gezondheid en algehele welzijn van de varkens.

Warmtelampen en armaturen

Een warmtelamp zet je in bij pasgeboren biggetjes in het kraamhok. Voor biggen gebruik je de witte infrarood warmtelampen. Je ziet zo beter de kleur van de huid en je weet dan of het big gezond is.

Kenmerken Philips warmtelampen:

  • Robuuste, originele lampen van Philip.
  • In spaarlamp of gewoon witlicht beschikbaar.
  • Warmtelamp in 100 watt, 150 watt, 175 watt en 250 watt.
  • Bijpassende opfokarmatuur verkrijgbaar.

Stalgereedschap

Een schone opgeruimde stal voorkomt ziektes en vliegen in de varkensstal. Als hulpmiddel zet je mestschuiven, harken, bezems en borstels bijvoorbeeld in.

Met het juiste gereedschap ga je voor een hygiënische stal!

media

Macrovet.nl, zoals met grote letters op onze voorpagina aangegeven noemen wij ons zelf “Dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. Dit is niet voor niks, onze familie zit al ruim 50 jaar in de dierenbenodigdheden voor koeien, schapen, varkens, paarden en kleine huisdieren. Sinds 2008 is daarvoor de website Macrovet.nl in het leven geroepen waar u een keuze heeft uit een ruim assortiment.

Meer over ons