Compo Barrière Radikal pasta 12x10g

  • Bewustzijnverlagend middel
  • 12 zakjes van 10 gram
  • Werkzame stof: Alfachloralose 4%
 
12,95
Niet in vooraad
Prijs excl. BTW: 10,70

Binnen 24-uur van uw muizenprobleem af! Helaas mogen we deze niet meer verkopen

COMPO Barrière Radikal Overdose Pasta Muizen is de beste oplossing tegen muizen en de schade die ze aanrichten (uitwerpselen, beschadigingen, ...).

Dit lokaas, in de vorm van pasta, bevat een middel dat het hart van de muis doet vertragen. Hierdoor valt de muis in slaap vallen. De pasta heeft een snelle werking: de muis raakt vervolgens onderkoeld en overlijdt 24 uur na inname.

De ingekapselde formulering geeft pasta een grote aantrekkingskracht voor muizen. Hierdoor kan het gebruiksklare en vochtresistente product zowel in droge ruimtes (zolders, vloeren, valse muren, garages, ...) als in vochtige ruimtes (kelders, magazijnen, ...) worden gebruikt. De voorgedoseerde pasta zit verpakt in een hermetisch zakje waardoor het contact met de actieve stof wordt beperkt en het product zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig te gebruiken is.

Plaatsing

De beste plek om uw Compo Bariere Radikal Pasta te plaatsen vind je door eerst onderzoek te doen. Kijk goed waar de muizen of ratten sporen hebben achter gelaten. Aangevreten verpakkingen, ontlasting en sporen van buikvet als je een rat in huis hebt. Muizen en ratten lopen eigenlijk altijd langs muren of opstakels. Ze zullen vrijwel nooit een kamer door het midden kruizen. U kunt het beste de COMPO Barrière Radikal Overdose Pasta Muizen op diverse plekken neerleggen, dit verhoogt de pakkans aanzienlijk. Plaats het lokaas in lokaasdozen buiten bereik van (huis)dieren en kinderen.

Controleer regelmatig of er aan het gif is gegeten. Vervang op- of aangegeten lokaas. Blijf de COMPO Barrière Radikal Overdose Pasta Muizen aanvullen tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt.

Dosering wanneer u last heeft van muizen: 2 tot 3 zakjes (20 tot 30 g) Nora Pasta per lokaaspunt, om de 3 tot 5 meter, afhankelijk van de grootte van de muizenplaag.

Dosering wanneer u last heeft van ratten: 9 tot 10 zakjes (90 tot 100 g) per lokaaspunt, om de 5 tot 10 meter, afhankelijk van de grootte van de rattenplaag.

Let op! De zakjes niet openen

Werkzame stof: 4% alphachloralose
Toelating: NL-0013936-0000

"Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie"

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Compo Barrière Radikal pasta 12x10g

Je moet wat

Goed alternatief voor zwaarder gif. Wel wat duurder..

Datum: 21 december 2019 Door: Alfons

goed

goed spul dat pasta .de volgende dag al dode muizen

Datum: 30 augustus 2019 Door: Ad

Top

Top spul , we zijn van de kleine bezoekjes af .

Datum: 15 juni 2019 Door: Monique

Specificaties Compo Barrière Radikal pasta 12x10g

  • SorteerOngediertebestrijding
  • Artikelnummer200746
  • EAN Code5411196031115
   
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!