Oster draadloze honden nagelvijl

 • 2 uur draadloos slijpen van nagels
 • Behandel meerdere honden
 • incl. medium en grove schuurband
 
78,50 69,99
Nog 3 in voorraad
Prijs excl. BTW: 57,84

Draadloze oplaadbare nagelvijl met Lithium-Ion accu technologie

De Oster draadloze nagelvijl voor honden is een must voor iedere hondeneigenaar. Gemakkelijk en snel in gebruik, met deze elektrische vijl zijn scherpe nagels weer kort en glad binnen enkele seconden.

De Oster nagelvijl wordt geleverd met een "heavy duty" vijlsteen, een grove vijlband en een medium vijlband compleet voor elk type nagel van lang tot kort.

Deze hondennagelvijl is ook geschikt wanneer u meerdere honden wilt behandelen.

 • Variabele snelheid voor totale controle
 • 2 schuurbanden, medium en grof
 • Een slijpsteen voor zware belasting, perfect voor trimsalons.
 • Veiligheids kap voorkomt het grijpen van haar
 • Werkt op een Lithium-Ion accu
 • 2 uur draadloos slijpen op volle accu.
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Oster draadloze honden nagelvijl

Perfecte machine!

Gladys, mijn 11 jaar oude Bull Terrier teefje, heeft in haar leven drie keer een ingescheurde nagel gehad, twee keer de duim en 1 keer een voetnageltje. Twee keer werd het nageltje door de DA zo kort mogelijk afgeknipt (bij voller bewustzijn, inclusief al het leven, auw) en een keer onder een roesje. Gladys is doodsbang voor de nagelknipper! Als ze mij mijn eigen nagels ziet knippen kruipt ze al angstig weg, zo van baasje, wat zal dat zeer doen…
Ik heb de Oster elektrische nagelvijl nu twee weken in bezit. Ik begon bij de andere honden te vijlen op stand 1 (zo stil mogelijk), om Gladys te tonen dat het geen enkele pijn doet. Op stand 1 heeft de vijl geen power, bij het minste geringste stopt de motor. Daarna overgegaan op stand 2, perfect, iets luider maar genoeg power om volgens de instructies maximaal iets van 4 seconden de nageltjes veel korter te vijlen.
Toen was Gladys aan de beurt, ze was wantrouwend, maar toen ze merkte dat het geen pijn deed liet ze het vijlen toe. En natuurlijk na elk pootje een pensstokje: belonen!
Ik ben heel erg blij met de Oster, en kan dit machientje aanbevelen voor elke hond die nagelknipfobie (scrable woordje?) heeft, maar ook voor honden zonder die angst, het werkt perfect, makkelijker dan knippen!
De accu gaat lang mee en de oplaadtijd vind ik kort.
Een perfect machientje!

Datum: 5 juni 2019 Door: Peter

Een aanwinst!

Werkt vlot en veilig. Bamlou, onze Franse Buldog, blijft zeer rustig tijdens het inkorten van haar nagels. Dit in tegenstelling bij het inkorten van haar nagels bij de dierenarts.

Datum: 23 maart 2019 Door: jeanine

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de nagelvijl , De kwaliteit is heel goed, je hoort het wel ,maar niet hinderlijk en de prijs viel opzicht mee. Scheelt mij heel veel geld bij de hondentrimsalon met 6 honden

Datum: 2 maart 2019 Door: jeannette

Specificaties Oster draadloze honden nagelvijl

 • Artikelnummer202171
 • EAN Code0342644725490
   
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!