Oster draadloze honden nagelvijl

 • 2 uur draadloos slijpen van nagels
 • Behandel meerdere honden
 • incl. medium en grove schuurband
 
109,- 99,-
Nog 6 in voorraad
Prijs excl. BTW:81,82

Draadloze oplaadbare nagelvijl met Lithium-Ion accu technologie

De Oster draadloze nagelvijl voor honden is een must voor iedere hondeneigenaar. Gemakkelijk en snel in gebruik, met deze elektrische vijl zijn scherpe nagels weer kort en glad binnen enkele seconden.

De Oster nagelvijl wordt geleverd met een "heavy duty" vijlsteen, een grove vijlband en een medium vijlband compleet voor elk type nagel van lang tot kort.

Deze hondennagelvijl is ook geschikt wanneer u meerdere honden wilt behandelen.

 • Variabele snelheid voor totale controle
 • 2 schuurbanden, medium en grof
 • Een slijpsteen voor zware belasting, perfect voor trimsalons.
 • Veiligheids kap voorkomt het grijpen van haar
 • Werkt op een Lithium-Ion accu
 • 2 uur draadloos slijpen op volle accu.
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Oster draadloze honden nagelvijl

werkt perfect

nagels knippen was niet te doen met dit apparaat geen probleem na gewenning...(kort gebruiken en belonen) nu snel weggeslepen door sterke motor geen extreem lawaai ben er zeer blij mee achteraf.......nam wel een risico ivm de prijs en dat het misschien niet zou lukken maar het omgekeerde is waar

Datum: 13 november 2019 Door: hp

Goede koop

Prima apparaat. Makkelijk in gebruik zeker omdat deze draadloos is. Nala, onze fox, reageert niet op het geluid welke overigens erg zacht is. Fijne aankoop en afhandeling van aankoop. Alles verliep naar wens.

Datum: 11 november 2019 Door: Christa

Perfecte machine!

Gladys, mijn 11 jaar oude Bull Terrier teefje, heeft in haar leven drie keer een ingescheurde nagel gehad, twee keer de duim en 1 keer een voetnageltje. Twee keer werd het nageltje door de DA zo kort mogelijk afgeknipt (bij voller bewustzijn, inclusief al het leven, auw) en een keer onder een roesje. Gladys is doodsbang voor de nagelknipper! Als ze mij mijn eigen nagels ziet knippen kruipt ze al angstig weg, zo van baasje, wat zal dat zeer doen…
Ik heb de Oster elektrische nagelvijl nu twee weken in bezit. Ik begon bij de andere honden te vijlen op stand 1 (zo stil mogelijk), om Gladys te tonen dat het geen enkele pijn doet. Op stand 1 heeft de vijl geen power, bij het minste geringste stopt de motor. Daarna overgegaan op stand 2, perfect, iets luider maar genoeg power om volgens de instructies maximaal iets van 4 seconden de nageltjes veel korter te vijlen.
Toen was Gladys aan de beurt, ze was wantrouwend, maar toen ze merkte dat het geen pijn deed liet ze het vijlen toe. En natuurlijk na elk pootje een pensstokje: belonen!
Ik ben heel erg blij met de Oster, en kan dit machientje aanbevelen voor elke hond die nagelknipfobie (scrable woordje?) heeft, maar ook voor honden zonder die angst, het werkt perfect, makkelijker dan knippen!
De accu gaat lang mee en de oplaadtijd vind ik kort.
Een perfect machientje!

Datum: 5 juni 2019 Door: Peter

Specificaties Oster draadloze honden nagelvijl

 • Artikelnummer202171
 • EAN Code0342644725490