9.4 / 10Klantbeoordelingen

Honden

<
media

De laatste blogs

26 augustus 2021 Hoe kies ik de juiste tondeuse bij de vacht van mijn hond?

Hoe kies ik de juiste tondeuse bij de vacht van mijn hond?

Welke hondentondeuse het meest geschikt is voor jouw hond hangt van de vacht af. Heeft je hond een dikke of dunne vacht? Zo kom je erachter!

Lees verder
14 oktober 2021 Honden met klitten of vilt scheren

Honden met klitten of vilt scheren

Veel honden kunnen last krijgen van klitten. Honden met lange haren of een ondervacht lopen het grootste risico. Hoe bestrijdt je klitten? Lees het hier!

Lees verder
05 mei 2021 Hoe onderhoud ik de scheerkop van mijn tondeuse?

Hoe onderhoud ik de scheerkop van mijn tondeuse?

Tips voor goed onderhoud van je hondentondeuse, bijvoorbeeld is goed smeren van de scheerkop erg belangrijk. Zonder smering snijden de messen het niet.

Lees verder
12 augustus 2021 InstructieVideo: Standaard scheerbeurt voor je hond

InstructieVideo: Standaard scheerbeurt voor je hond

Je kunt gemakkelijk je hond zelf scheren in plaats van naar de trimsalon gaan, maar hoe doe je dit nou precies?

Lees verder

De vacht van je hond onderhouden

Een goede vachtverzorging voor je hond is ontzettend belangrijk. Een gezonde vacht staat synoniem aan een gezonde hond. Je kunt de vacht van je hond zelf gemakkelijk onderhouden.

Goed gereedschap voor de vacht van je hond is een pré. De vacht kun je regelmatig borstelen en kammen. Uiteindelijk kun je de vacht van je hond zelfs knippen of scheren. Het is daarom slim het volgende in huis te hebben een borstel, grove kam, ontklitter, waterblazer, trimschaar, effileerschaar en een tondeuse.

media

Macrovet.nl, is specialist in scheermachines en tondeuses.
50 jaar geleden is de vader van Willem-Johan begonnen met het importeren van scheermachines van de merken Oster en Aesculap. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten. Macrovet heeft daarbij van alle machines die zij verkoopt alle onderdelen in voorraad. Mocht er iets stuk gaan dan kunnen we dat binnen no-time voor je repareren.

Meer over ons