9.4 / 10Klantbeoordelingen
Honden

Verzorgingsproducten

Een goed verzorgde hond is een gezonde hond.  Vachtverzorging is hier een onderdeel van, maar ook bijvoorbeeld nagels, oren, ogen en wondverzorging dragen hieraan bij. 

Hier vind je alle verzorgingsproducten voor je hond.

+ meer informatie

Blogs vachtverzorging

De laatste blogs

15 juli 2021 Welke trimtafels zijn nou echt goed voor jouw hond?

Welke trimtafels zijn nou echt goed voor jouw hond?

Een trimtafel maakt het trimmen van je hond een stuk gemakkelijker. In de eerste plaats is het fijner voor jezelf, maar ook voor de hond.

Lees verder
04 april 2021 De vacht van je hond drogen

De vacht van je hond drogen

Wat is de beste manier om de vacht van je hond te drogen? In deze blog vind je de 3 beste opties en talloze tips om de vacht van je hond (snel) te drogen.

Lees verder
22 september 2021 Je hond wassen met hondenshampoo

Je hond wassen met hondenshampoo

Er zijn verschillende redenen om je hond te wassen. Natuurlijk kan je de hond wassen omdat hij vuil is. Maar ook om het huisdier voor te bereiden op een scheerbeurt. Het is belangrijk de juiste shampoo bij de reden waarom je hond in bad gaat, te kiezen.

Lees verder
21 oktober 2021 Welke borstel of kam moet ik voor mijn hond gebruiken?

Welke borstel of kam moet ik voor mijn hond gebruiken?

In deze blog leggen we je uit wat de verschillende soorten kammen en borstels zijn en welke voor jouw hond het meest geschikt is.

Lees verder

Een goed verzorgde hond is een gezonde hond

Een goede verzorging voor je hond is ontzettend belangrijk. Daarbij is het gebruik van goed gereedschap een must. Er zijn diverse soorten gereedschap of producten die de verzorging van je hond makkelijker kunnen maken.

<
media

Macrovet.nl, is specialist in scheermachines en tondeuses.
50 jaar geleden is de vader van Willem-Johan begonnen met het importeren van scheermachines van de merken Oster en Aesculap. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten. Macrovet heeft daarbij van alle machines die zij verkoopt alle onderdelen in voorraad. Mocht er iets stuk gaan dan kunnen we dat binnen no-time voor je repareren.

Meer over ons