•  

Permas-D Wespenpoeder 5kg

 
€ 97,00
Nog 8 in voorraad
Prijs excl. BTW: € 80,17

Permas-D Wespenpoeder 5kg

Wespenpoeder Permas-D is uitsluitend toegestaan voor gebruik als middel ter bestrijding van wespen in nesten in spouwmuren of onder dakbedekking. Niet toepassen op plaatsen, waar direct contact met voedingsmiddelen mogelijk is. De dosering en instructies zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden. Het middel is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik.

Het middel is bedoeld voor pleksgewijze behandeling van naden en kieren en oppervlakken met behulp van een poederspuit, ter bestrijding van wespen in nesten in spouwmuren en onder dakbedekking.

Breng poeder aan in de openingen in de spouwmuur waar wespen in- en uitvliegen. Gebruik 50-100 g poeder per nest voor de behandeling van nesten onder dakbedekking. Bij voorkeur bij avond toepassen als de wespen zich in het nest bevinden.

Om bodem- en in het water levende organismen te beschermen dient de bodem onder en rondom het te behandelen object te worden afgedekt met plastic tijdens het aanbrengen van dit product, en dienen resten die het middel bevatten te worden afgevoerd als chemisch afval.

Extra informatie

PERMAS-D is een stuifpoeder op basis van synthetische pyrethroïde Permethrin ter bestrijding van wespen in spouwmuren. Na de gechloreerde koolwaterstoffen, de fosforesters en de carbamaten wordt sinds de jaren ‘70 een nieuwe generatie insecticide op de markt aangeboden. Deze derde generatie insecticiden zijn synthetische pyrethroïden, die een snelle en brede insecticide actie met een lage tot zeer lage toxiciteit voor mensen en warmbloedige dieren combineren. Permethrin heeft zeer lange nawerking.

Eenmaal toegepast blijft Permethrin gedurende 3 à 4 maanden actief werkzaam tegen insecten. Permethrin is bio-degradeerbaar en wordt derhalve niet opgestapeld in de voedselketen. Door de lage giftigheid, de snelle en brede werking en de uitzonderlijk lange nawerking is Permethrin een hoogwaardig insecticide. PERMAS-D bestrijdt niet alleen de volwassen insecten, maar ook, wanneer het in de nesten wordt verstoven, larven en eieren.

Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Permas-D Wespenpoeder 5kg
Schrijf de eerste beoordeling

Specificaties Permas-D Wespenpoeder 5kg

  • Artikelnummer309093
  • EAN Code8712988006302
   
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!