9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Paardenstal

Naast dat paarden vaak in de weide te vinden zijn komen ze ook op stal te staan. Naast benodigdheden voor eten en drinken is ook gereedschap belangrijk en handig om in de paardenstal te hebben.+ meer informatie

Al ruim 50 jaar toeleverancier voor alles in de paardenstal

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor in en om de paardenstal bekijk dan ons aanbod drinkbakken, voerbakken en hooiruiven in de categorie paardenstal. Ook vindt u hier diverse mestvorken, bezems en andere handige hulpmiddelen voor een nette stal. Bestel op werkdagen voor 15 uur en het wordt de volgende dag bij u thuis afgeleverd.

Stal uitmesten

Om de paardenstal eenvoudig uit te mesten is het praktisch om de juiste mestvork te gebruiken. Er zijn mestvorken met stalen tanden maar ook met kunststof tanden. Wat het beste werkt is een persoonlijke voorkeur maar in het algemeen worden de lichtgewichte kunststof mestvorken gebruikt voor stallen gevuld met zaagsel, gehakseld stro of andere fijne materialen. Voor paardenstallen waar stro in gebruikt word kan een stalen vork gebruikt worden.

Vorstbeveiliger

Erg handig is het aansluiten van een vorstbeveiliger. Deze zorgt ervoor dat uw leidingen niet meer bevriezen.

media

Macrovet.nl, zoals met grote letters op onze voorpagina aangegeven noemen wij ons zelf “Dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. Dit is niet voor niks, onze familie zit al ruim 50 jaar in de dierenbenodigdheden voor koeien, schapen, varkens, paarden en kleine huisdieren. Sinds 2008 is daarvoor de website Macrovet.nl in het leven geroepen waar u een keuze heeft uit een ruim assortiment.

Meer over ons