9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Paardenweide

Op zoek naar alles voor de paardenweide? In deze categorie vind je alles voor jouw paarden om optimaal in de weide te vertoeven. Hierbij kun je denken aan afrastering, hooiruiven, voerbakken en drinkbakken.

+ meer informatie

Al ruim 50 jaar toeleverancier voor artikelen in de paardenweide

Op zoek naar alles voor de paardenweide? In deze categorie vind je alles voor jouw paarden om optimaal in de weide te vertoeven.

Afrasteren van paardenweides

In de categorie paardenafrastering ontdek je alles rondom het afrasteren van de weide waar je paard/paarden lopen. Om de beste hooiruif of hooinet te plaatsen in de stal of buiten bekijk dan onze pagina paarden hooiruiven.

Voer- en drinkbakken

Naast het eten van hooi kan het paard ook niet zonder water en voer. Hiervoor gebruik je degelijke voerbakken of drinkbakken.

media

Macrovet.nl, zoals met grote letters op onze voorpagina aangegeven noemen wij ons zelf “Dé dierenbenodigdheden en buitenleven specialist”. Dit is niet voor niks, onze familie zit al ruim 50 jaar in de dierenbenodigdheden voor koeien, schapen, varkens, paarden en kleine huisdieren. Sinds 2008 is daarvoor de website Macrovet.nl in het leven geroepen waar u een keuze heeft uit een ruim assortiment.

Meer over ons