9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Reinigen en Ontsmetten in de stal

Onder deze categorie vindt u ons assortiment ontsmettingsmiddel, reinigingsmiddel, wasmiddel, stalstrooisels en schoonmaakmiddel. Voor het goed ontsmetten en reinigen van uw stal en voor de bezoekers in de stal.

> + meer informatie

Hygiëne bij koeien

Wij verkopen reinigings- en ontsmettingsproducten van onder meer de merken: Dettol, Eurol, Tricel, Dreumex en Omicrom.

Een goede stalhygiëne voorkomt een te hoge bacteriedruk en komt daarmee de gezondheid van jezelf en je veestapel ten goede. Door een aantal keer per jaar jouw stal te ontsmetten verlaag je niet alleen de bacteriedruk maar zullen insecten je stal ook minder aantrekkelijk vinden om te verblijven. Dus minder insecten overlast. Voor middelen die de insecten doden verwijzen wij je naar de categorie Insectenbestrijding.

media

Vooral in de beginjaren van onze handel toen de koehandel nog het meeste via de lokale en landelijke veemarkten door handjeklap voltrok, waren dwangmiddelen zoals veedrijvers, keuringshalsters, stierenringen de voornaamste handel. Tegenwoordig is het wat minder en zijn bijvoorbeeld keuringshalsters uitsluitend nog in trek bij de fanatieke boeren. Neusringen en veedrijvers zijn hedendaags steeds meer wat omstreden maar blijven vaak onmisbaar. In deze moderne tijd van de robots is er wel steeds meer vraag naar halsriemen voor de transponders.

Meer over ons