9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Verzorgingsproducten voor vee

Een goed verzorgde koe is vaak een gezonde koe. Een goede verzorging van jouw vee is dus van belang. Dit kan met onze verzorgingsproducten.

+ meer informatie
media

De laatste blogs

02 september 2021 Droogzetters; middel tegen uierontsteking bij koeien

Droogzetters; middel tegen uierontsteking bij koeien

Lees hier alles over het behandelen van uierontsteking bij koeien met droogzetters.

Lees verder
31 augustus 2021 Mastitis bij koeien

Mastitis bij koeien

Mastitis is een ander woord voor uierontsteking. Het is een van de meest voorkomende ziektes bij koeien. De ziekte en behandelingen zorgen vaak voor flinke economische schade. Wat is Mastitis precies? Wat kun je doen om het te voorkomen?

Lees verder
09 oktober 2021 Snoerloos scheren van uw koeien

Snoerloos scheren van uw koeien

Wat is de beste accu-scheermachine voor het scheren van uw koeien? Wij vergelijken voor u 2 van de beste accu-scheermachines ter wereld.

Lees verder
11 september 2021 Klauwverzorging bij koeien

Klauwverzorging bij koeien

Wanneer één van de klauwen, of bijvoorbeeld een klauwhelft, erg lang wordt is het belangrijk om de klauwen van de koe te onderhouden. Het gewicht van het beestje wordt dan namelijk onevenredig verdeeld over de poten.

Lees verder

Clerk.io 3

De verzorging van jouw rundvee is belangrijk

Wanneer je jouw koeien regelmatig goed verzorgd blijft je rundvee vaak gezonder. Ook kunnen mankementen bij je koeien eerder herkent worden.

media

Macrovet.nl, is specialist in scheermachines en tondeuses.
50 jaar geleden is de vader van Willem-Johan begonnen met het importeren van scheermachines van de merken Oster en Aesculap. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten. Macrovet heeft daarbij van alle machines die zij verkoopt alle onderdelen in voorraad. Mocht er iets stuk gaan dan kunnen we dat binnen no-time voor je repareren.

Meer over ons