Vogelverschrikker en Vogelverjager

Over het algemeen zijn vogels hele mooie dieren, ze zijn altijd zo vrij en vliegen de hele wereld rond. Maar soms zijn ze de schrik van elke boer, tuinder, agrariër of hobbytuinman. Vogels zoals rotganzen, kraaien, duiven, roofvogels, reigers kunnen een hoop schade aanrichten aan verschillende gewassen of een hele...

Ervaar meer over Vogelverschrikker
 
1-27 van 35
meer informatie
Aanbieding Hawk Eye Vogelverschrikker Vogelverschrikker 605060-20
€ 36,25 € 34,95
Nog 10+ in voorraad
meer informatie
€ 15,15
Nog 10+ in voorraad
meer informatie
Aanbieding LaserOp Mini FRY-016-20
€ 299,00 € 277,00
Nog 100+ in voorraad
1-27 van 35

Vogelverschrikker

Over het algemeen zijn vogels hele mooie dieren, ze zijn altijd zo vrij en vliegen de hele wereld rond. Maar soms zijn ze de schrik van elke boer, tuinder, agrariër of hobbytuinman. Vogels zoals rotganzen, kraaien, duiven, roofvogels, reigers kunnen een hoop schade aanrichten aan verschillende gewassen of een hele vijver in een keer leeg roven. Of wat te denken van duiven die alles onder poepen. Met de producten van Macrovet kunt u dat voorkomen. Wij hebben een hele selectie aan verschillende vogelverschrikkers of vogelverjagers. Bijvoorbeeld de Hawk Eyes, dit zijn ronde bollen in de kleur geel of rood, hebben reflecterende oppervlakten en schitteren in de zon. Doordat deze bollen al draaien met een klein beetje wind zijn ze erg effectief tegen ongewenste vogels.

Andere hele effectieve oplossingen zijn de zogenaamde vliegers zoals de Terror Kite en de Hawk Kite, deze vliegers maken de meest onvoorspelbare bewegingen en schieten de lucht in met maar het kleinste zuchtje wind.

De Scarey man is een vogelverschrikker welke zichzelf opblaast en weer in elkaar laat zakken en daarbij sirene geluiden maakt. Deze oranje vogelverschrikker is een van de meest effectieve middelen voor het verjagen van vogels. Ook hebben wij een zeer kwalitatief knalapparaat voor het wegjagen van ongewenste vogels. De Scatterbird Mark 3 is een knalapparaat welke zeer gebruiksvriendelijk is en weerbestendig. Meer informatie over de verschillende vogelverschrikkers vindt u bij de verschillende producten.