9.4 / 10Klantbeoordelingen

Vogels zijn prachtige dieren, totdat ze op je land, op je grasveld, in je moestuin of in je boomgaard zitten. Dan kunnen ze een hoop schade aanrichten. We begrijpen dat je hier graag vanaf wilt. Door een vogelverjagende vlieger in te zetten kun je in een keer vogels over een groot gebied verjagen.

Vlieger als vogelverjager

De roofvogelvlieger heeft het uiterlijk van een havik roofvogel. Deze vlieger kan worden bevestigd aan een lange flexibele paal. Door de hoogte van deze paal en het uiterlijk en de beweging van de vlieger lijkt het net of er een roofvogel boven uw huis, tuin, jachthaven of erf cirkelt. Andere vogels zijn direct onder de indruk en zullen vluchten. Vogels zien de vogelverjagende vlieger aan voor een echte valk en zullen maken dat ze weg komen. Roofvogels staan voor de meeste vogels gelijk aan gevaar. Vogelverjagende vliegers doen hun werk al bij een klein zuchtje wind. Hierdoor is hij uiterst effectief tegen vogel overlast.

Vogelverjagende vlieger verjaagt vogels in een ruim gebied.

De vogelverjagende vlieger vliegt ongeveer 2 keer de hoogte van de paal. Waardoor hij vogels in een ruim gebied verjaagt.
De vlieger en de paal zijn gemakkelijk te installeren. Hierbij is er geen geluidsoverlast. De vlieger is zelfs nauwelijks te horen.

Met een vogelverjagende vlieger verjaag je eenvoudig vogels als duiven, meeuwen, kraaien, roofvogels of ganzen.

Gebruik de vogelverjagende vliegers al voor het broedseizoen

Veel vogels zoeken al in februari naar een goede plek om hun nest te bouwen. Wanneer ze deze hebben uitgekozen zijn de vogels nauwelijks meer te verjagen. Vogels keren het liefst terug naar de plek waar ze het jaar ervoor met succes een nestje hebben gehad of waar ze geboren zijn. Het is daardoor van belang dat je de vogelverjagende vliegers al voor het broedseizoen plaatst.