9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Vogelverschrikkers

Vogels kunnen veel schade aanrichten. Boeren, tuinders, agrariërs en (hobby)tuinmannen kunnen hierover meepraten. Vogels zoals meeuwen, kraaien, duiven, roofvogels, reigers kunnen een hoop schade aanrichten. Gewassen en tuinen zijn niet veilig en wat te denken van meeuwen en duiven die alles onder poepen.

Ontdek hier al onze soorten vogelverschrikkers.

+ Meer informatie

media

De laatste blogs

27 juli 2021 Instructievideo: Hawk Kite vlieger installeren

Instructievideo: Hawk Kite vlieger installeren

De Hawk Kite vogelverjagende vlieger is de meest effectieve manier om allerlei soorten vogels die voor overlast zorgen te verjagen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan meeuwen, spreeuwen, duiven, kauwen en ganzen.

Lees verder
26 februari 2021 Overlast van zwaluwen

Overlast van zwaluwen

Zwaluwen zijn echt een van de meest prachtige vogels in de lucht. Ze zijn razendsnel en dansen op de wind. Maar wat te doen als ze juist bij jou hun nestje hebben gemaakt en alles onder schijten.

Lees verder
21 juli 2021 Meeuwenoverlast bestrijden

Meeuwenoverlast bestrijden

Meeuwenoverlast is een jaarlijks terugkerend probleem in veel steden. Meeuwen krijsen, pikken en schijten alles onder. Maar hoe kunt u dit voorkomen?

Lees verder
22 april 2021 Roofvogelvliegers een goede oplossing tegen vogeloverlast

Roofvogelvliegers een goede oplossing tegen vogeloverlast

Vorig jaar last van vogeloverlast? Dan kun je nu maar beter beginnen met verjagen. Roofvogelvliegers zijn misschien wel de oplossing voor jou!

Lees verder

Alle soorten vogelverschrikkers

Overlast van vogels kan heel vervelend zijn. Ze kunnen alles onder poepen, veel geluid maken, stankoverlast veroorzaken, verstopte afvoeren door nesten of uitwerpselen en zelf een gezondheidheidsrisico vormen. De meest voorkomende plekken waar vogeloverlast wordt ervaren zijn: agrarische bedrijven, industrieterreinen, bouwplaatsen, luchthavens, horeca terrassen, toeristische plaatsen.

Gelukkig zijn er tal van producten om vogeloverlast te voorkomen of weg te halen.

Bekijk op onze vogelweringpagina`s alle degelijke verjaagproducten en lees ons jarenlang advies om vogels te verjagen:

Ketrop vogelverschrikker

Een van onze kwalitatieve, professionele merken tegen vogeloverlast is Ketrop. De producten van Ketrop voldoen aan de hoogst gesteld eisen doordat de specialisten van Ketrop al vele jaren ervaring uit de praktijk hebben hoe het beste ongewenste vogels en andere wilde dieren te verjagen. Over heel de wereld zijn al vele bedrijven succesvol geholpen om op een diervriendelijke manier van de overlast van vogels af te komen.

Shop nu verschillende Ketrop vogelverschrikkers bij ons. Ben je er nog niet helemaal uit welke vogelverschrikker het meest geschikt is? Aarzel dan niet en neem contact op met onze vogelwering specialist. Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur via telefoon, e-mail, facebook of de chatfunctie op onze website.

media

Macrovet.nl is specialist in verschillende soorten vogelwering. Te denken valt aan vogelverschrikkers, vogelverjagende vliegers, vogels verjagen met laser of geluid, nepvogels of duivenpinnen. Ruim 50 jaar verkopen wij al weringsproducten tegen ongewenste spreeeuwen, meeuwen, duiven, kraaien, ganzen, eksters, reigers en andere niet-gewenste vogels. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten maar ook met het beste advies om zo goed mogelijk van ongewenste vogels af te komen.

Meer over ons