9.4 / 10Klantbeoordelingen

Overlast van vogels kun je verjagen met bewegende, roterende verjagers. Deze verjagers zorgen door de combinatie van beweging, kleur en veelal weerkaatsing van zonlicht (reflecterend) dat vogels schrikken en niet op jouw akker, tuin of balkon blijft zitten. Een voorbeeld van een bewegende verjager zijn vogelverjagende bollen.

Vogels verjagen met bollen

Vogelverjagende bollen maken gebruik van kleuren en reflectie die vogels afschrikken. Deze vogelverschrikkers zijn gemakkelijk en effectief. Ze zijn uiterst geschikt voor bijvoorbeeld kleinere tuinen en moestuinen. Maar ook zeker in te zetten als vogelverschrikker op een balkon. Door de vogelverjagende bollen regelmatig te verplaatsen zullen de vogels niet aan de vogelverjagers wennen.

Onze klanten zeggen hierover:

Ik heb al heel veel middelen geprobeerd om de vogels weg te houden uit mijn moestuin, maar dit is het eerste middel waarvan ik het idee heb dat het helpt. Zeer stevig en degelijk materiaal. Kortom absoluut een aanrader!

Andere soorten roterende vogelverschrikkers

Onder deze categorie vind je ook andere bewegende verjagers die veelal door de combinatie van beweging en kleur een visuele afschrikking geven aan ongewenste vogels. Voorbeelden zijn de Cropgard, Sentinel, Scare eyes ballonnen, Hawk Eyes of de opblaasbare Scare man. Kijk per product goed bij de uitleg hoe de vogelverschrikker precies werkt. De ene bewegende verjager werkt vaak net weer wat anders dan de andere verjager.

Hulp nodig bij je keuze?

Bij Macrovet weten we wat voor overlast een vogels kunnen veroorzaken. Wij willen je dan ook graag van deze ongewenste bezoekers afhelpen. Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop en advies van vogelverschrikkers. Neem dus gerust contact met ons op!