9.4 / 10Klantbeoordelingen

Accu apparaten

Een schrikapparaat op 12 volt's accu is vooral handig wanneer er geen lichtnet aansluiting in de buurt is. Een accu-apparaat is over het algemeen wat…
Lees meer

Een schrikapparaat op 12 volt's accu is vooral handig wanneer er geen lichtnet aansluiting in de buurt is. Een accu-apparaat is over het algemeen wat sterker dan een schrikdraadapparaat op batterij en daarbij oplaadbaar.

Wanneer wordt er een schrikdraadapparaat op accu gebruikt?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een langere afrastering, flexinetten of wanneer er veel begroeiing tegen aan komt dan is het aan te raden om een schrikdraadapparaat op accu aan te schaffen. Een apparaat op accu zorgt ervoor dat je de afrastering op flexibele plekken kan neerzetten. Ideaal voor stukken grond die worden gebruikt voor seizoens- of tijdelijke begrazing. Vaak worden schrikdraadapparaten met accu gecombineerd met mobiele afrasteringspalen. Dit zijn palen die gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Welke merk schrikdraadapparaten op 12v accu is er?

Macrovet heeft de beste merken schrikdraadapparaten op accu voor je geselecteerd. Wij hebben gekozen voor Gallagher uit Nieuw-Zeeland. Dit merk is gespecialiseerd in afrasteringen. Een bedrijf die het er niet even bij doet. 

Gallagher schrikdraadapparaten op accu 12V

Gallagher is een van de grootste merken in elektrische afrastering. Het Nieuw-Zeelandse merk bestaat als sinds 1938 en blijft zich innoveren. Ook op het gebied van schrikdraadapparaten op accu. Zo kun je deze tegenwoordig vaak voorzien van stroom met een zonnepaneel. Het merk biedt de beste service en geeft standaard 7 jaar garantie op haar schrikdraad apparaten.