9.4 / 10Klantbeoordelingen

Lichtnet apparaten

Een schrikdraadapparaat op het lichtnet/netstroom is altijd de beste keuze wanneer je een stopcontact in de buurt hebt. De lichtnetapparaten zijn ove…
Lees meer

Een schrikdraadapparaat op het lichtnet/netstroom is altijd de beste keuze wanneer je een stopcontact in de buurt hebt. De lichtnetapparaten zijn over het algemeen sterker dan apparaten op accu. Wanneer je het apparaat goed hebt aangesloten op de afrastering heeft u er geen omkijken meer naar. Wij verkopen de merken Patura en Gallagher. De schrikdraadapparaten van deze merken zijn van top kwaliteit.

Waarom een schrikdraadapparaat op netstroom?

Schrikraad apparaten op netstroom worden doorgaans gebruikt voor permanente afrastering. Een voordeel van schrikdraadapparaten met netaansluiting (230V) is dat je er vrijwel geen omkijken naar hebt. Dat wil zeggen dat je geen zware batterijen hoeft op te laden of hoeft te verwisselen.

Schrikdraad apparaten op netstroom zijn hierdoor betrouwbaarder dan de apparaten op accu. De netstroomapparaten zijn daardoor vaak de meest populaire keuze. Je kunt er verschillende diersoorten mee beschermen. Of je nu dieren binnen wilt houden op je perceel of juist wilt weren.

Permanente afrastering

Schrikdraad apparaten op netstroom worden vaak gebruikt voor permanente afrastering. Deze worden voor permanente afrastering dikwijls gecombineerd met houten palen. Dit omdat deze palen duurzaam zijn, maar ook omdat ze goed zichtbaar zijn. Dit is handig voor bijvoorbeeld paarden.

Patura schrikdraadapparaat op netstroom

Schrikdraadapparaten op netstroom zijn sterker dan andere apparaten. Zo ook die van Patura. De range van het merk gaat van 5 km zonder begroeiing tot wel 100 km. Een Patura schrikdraadapparaat op het lichtnet is uitermate geschikt voor langere afrasteringen en functioneert zeker 10 jaar zonder problemen.

Gallagher schrikdraadapparaten op netstroom

Het Nieuw-Zeelandse merk Gallagher is een van de grootste merken in elektrische afrastering. Dat komt door de enorme toewijding aan kwaliteit. De Gallagher schrikdraadapparaten op netstroom hebben 7 jaar garantie.  

Schrikdraadapparaten op netstroom vergelijken

Om een goed idee te geven waar de verschillen tussen de schrikdraadapparaten op netstroom van de verschillende merken liggen hebben we een een kleine vergelijking gemaakt. Zoals je kunt zien zijn de verschillen tussen de minst krachtige en de krachtigste heel groot.

Vergelijking schrikdraadapparaten op netstroom