9.4 / 10Klantbeoordelingen

Batterij apparaten

Schrikdraadapparaten op batterij zijn zeer gebruiksvriendelijk voor tijdelijke afrasteringen welke niet langer zijn dan 2-3 km en waar geen begroeiin…
Lees meer

Schrikdraadapparaten op batterij zijn zeer gebruiksvriendelijk voor tijdelijke afrasteringen welke niet langer zijn dan 2-3 km en waar geen begroeiing tegenaan komt. Een schrikdraad apparaat op batterij zorgt ervoor dat er op flexibele plekken elektrische afrastering kan worden gezet. Ideaal voor stukken grond die worden gebruikt voor seizoens- of tijdelijke begrazing. Er is namelijk geen stroompunt nodig. De batterij van deze schrikdraad apparaten is helaas niet oplaadbaar.

Tijdelijke afrastering

Er wordt vaak voor een schrikdraadapparaat op batterij gekozen wanneer men werkt met een verplaatsbare ook wel tijdelijke afrastering genoemd. Niet alleen het apparaat is dan anders dan bij permanente afrastering. Bij tijdelijke afrastering wordt er namelijk gebruik gemaakt van mobiele afrasteringspalen. Deze zijn vaak vervaardigd van kunststof, metaal of glasfiber. De palen zijn gemakkelijk verplaatsbaar.

Gallagher schrikdraadapparaten op accu 9V

Het Nieuw-Zeelandse merk Gallagher is een van de  grootste merken in elektrische afrastering. Het bedrijf blijft zich verbeteren. Ook op het gebied van schrikdraadapparaten op batterij 9V. Het merk biedt een fantastische service en geeft standaard 7 jaar garantie op haar schrikdraad apparaten.

9V schrikdraadapparaten vergelijken

Om een goed idee te geven waar de verschillen tussen de schrikdraadapparaten op batterij van de verschillende merken liggen hebben we een een kleine vergelijking gemaakt.

vergelijk batterijapparaten op batterij