9.4 / 10Klantbeoordelingen

Paardenshampoo

Bekijk ons assortiment verzorging voor huid en haar voor uw paard of pony, zoals paardenshampoo en glansspray voor op huid. De verschillende producte…
Lees meer

Bekijk ons assortiment verzorging voor huid en haar voor uw paard of pony, zoals paardenshampoo en glansspray voor op huid. De verschillende producten hebben een verzachtende werking en verwijderen aangekoekt vuil in no time. We beschikken over het bekende verzorgingsmerk Oster.

In ons assortiment onder meer Oster paardenshampoo black pearl voor het verbeteren van de kleur en glans van zwarte en donkergekleurde paarden. Ook Oster paardenshampoo show white, maakt witte paarden / schimmels weer wit.

Glansspray

Glansspray vormt een vuil afstotend laagje op de vacht waardoor mest-, urine-, en transpiratievlekken met enkele borstelstreken te verwijderen is. De glansspray kan worden aangebracht op een schoon en droog geborsteld paard. Het verkort de borstel tijd bij het aanbrengen op de vacht. Voor de staart en manen werkt het ook als anti-klit en worden de manen en staart makkelijker uitgeborsteld zonder dat de haren beschadigd raken.

Paardenshampoo

De vacht van het paard is een beetje vettig om zijn natuurlijke werking te kunnen volbrengen. Soms is het nodig om de vacht te wassen bijvoorbeeld voor de wedstrijd of doordat het paard jeuk heeft. Het is belangrijk om een speciale paardenshampoo te gebruiken die afgestemd is op de paardenvacht.

Bij veelvuldig gebruik of verkeerde producten zal de vacht ontvetten. De paardenvacht stoot het water dan niet meer af waardoor het langer duurt voordat vocht opgedroogd is. Hierdoor zal het paard teveel afkoelen en kou vatten. Zorg daarom na het wassen altijd dat het paard beschut kan staan of doe het paard een ademende deken op.