9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Kalveropfok

Pasgeboren kalfjes worden groot, maar voor dat het zover is komt daar heel wat bij kijken.
In deze categorie vind je alle benodigdheden voor een goede kalveropfok zoals een kalverenfles, kalverdrinkemmer, kalfbar, voerflessen en diverse kalverspenen geschikt voor koe of kalf.+ meer informatie

Alle producten om kalveren gezond op te laten groeien.

Pasgeboren kalfjes worden groot, maar voor dat het zover is komt daar heel wat bij kijken. In deze categorie vind je alle benodigdheden voor een goede kalveropfok zoals een kalverenfles, kalverdrinkemmer, kalfbar, voerflessen en diverse kalverspenen geschikt voor koe of kalf.

media

Vooral in de beginjaren van onze handel toen de koehandel nog het meeste via de lokale en landelijke veemarkten door handjeklap voltrok, waren dwangmiddelen zoals veedrijvers, keuringshalsters, stierenringen de voornaamste handel. Tegenwoordig is het wat minder en zijn bijvoorbeeld keuringshalsters uitsluitend nog in trek bij de fanatieke boeren. Neusringen en veedrijvers zijn hedendaags steeds meer wat omstreden maar blijven vaak onmisbaar. In deze moderne tijd van de robots is er wel steeds meer vraag naar halsriemen voor de transponders.

Meer over ons