9.4 / 10Klantbeoordelingen

Varkensapotheek

Een varken kan soms zwakker zijn dan normaal. Een zwak of ziek varken help je op de been met het gebruik van voedingssupplementen of varkensmedicijne…
Lees meer

Een varken kan soms zwakker zijn dan normaal. Een zwak of ziek varken help je op de been met het gebruik van voedingssupplementen of varkensmedicijnen. Macrovet.nl biedt diverse voedingssupplementen bij het verhelpen van verschillende klachten. Daarnaast ook andere medicijnen die ondersteunen bij het weer gezond maken van het varken.

Tegen ijzertekort

Bij een tekort aan ijzer is er een kans op anemie bij varkens. Tijdens de opfokperiode kan een big behoefte hebben aan extra ijzer. Ook op een ander moment kan een varken een aanvulling van het ijzergehalte nodig hebben. Gebruik dan Ferkofer in poedervorm of Alfafer als injectie.

Tegen diarree

Heeft een varken diarreeproblemen gebruik dan Electrolytenmix, om zo uitdroging te voorkomen. Voor een goed en snel herstel bij verlies van electrolyten.

Tegen vitaminetekort

Bij een vitamine A en D3 zet je Vitamine AD3E 80/40 in. Multivitamine Pro injectie kan gebruikt worden bij een algehele vitaminetekort. Vitolject-Forte is ter vervanging van Biodyl bij een vitaminetekort.

Tegen wondjes

Voor het desinfecteren van de huid en ontsmetten gebruik je Jodiumtinctuur. Bij huidbeschadigingen kun je Ecostyle Calendula Spray inzetten.

Bij bevallingen en andere operaties

Bij verlossingen en operatieve ingrepen biedt Macrovet diverse middelen aan. Zoals bij een navelbehandeling gebruik je Ecostyle Calendula Spray of Ecostyle Klausan Violet Spray. Glijmiddel en glijcrème zet je in bij een inwendig onderzoek of verlossingen.

Waarom kiezen voor Varkensziekten / medicijnen producten van Macrovet?

Onze veehouderijspecialisten hebben jarenlange ervaring met producten uit de varkenssector en weten vrijwel van elke product hoe het juist te gebruiken.

Wil je een product uit de categorie Varkensapotheek? Bestel dan op een werkdag voor 15.00 uur en ontvang jouw product morgen al in huis. Als er nog vragen zijn, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 voor je klaar via telefoon, e-mail, chat of facebook.