Victor Elektronische muizenval

 
€ 39,95 € 32,50
Nog 50+ in voorraad
Prijs excl. BTW: € 26,86

Vang muizen op een moderne manier

Het lijkt een simpel zwart doosje, maar is eigenlijk een moderne dodelijke elektronische muizenval. Deze muizenval doodt muizen met een elektrische schok van hoog voltage. Hiermee wordt gegarandeerd dat het ongedierte binnen enkele seconden sterft. Het dode diertje kan vervolgens makkelijk opgeruimd kunnen worden zonder dat uw hand in aanraking komt met het ongedierte.

Hoe werkt de Victor Electronische muizenval?

Gebruiksaanwijzing Victor elektronische muizenval:

Plaats de elektronische muizenval waar u sporen van muizen hebt gevonden. Denk dan aan uitwerpselen (welke lijken op hagelslag), een hol of aangevreten verpakkingen. De elektronische muizenval komt midden in een ruimte niet tot zijn recht. Muizen lopen namelijk vaak langs wanden. Dat is dan ook waar u de Victor elektronische muizenval het best kunt plaatsen. 

De muizenval heeft een heel klein gaatje waar een muis gemakkelijk in past. Wanneer hij in aanraking komt met de ijzeren plaatjes wordt de muis geëlektrocuteerd. Maar dan moet de muis eerst de val binnen lopen. Geen probleem. Aan de achterkant van de val zitten een paar kleine gaatjes. Doe op een mes een mespuntje pindakaas of andere lokstof. Smeer deze langs de gaatjes. 

Controleer de val regelmatig. Een muis in de Victor electronische muizenval herkent u gemakkelijk. Het groene lampje gaat dan namelijk knipperen. Als er een muis in zit zal er geen andere muis in gaan. Verwijder de gedode muis dus snel. Een gedode muis verwijder je gemakkelijk. Gewoon even het bakje openen en in de vuilnisbak gooien. U hoeft de muis niet aan te raken.  

Voordelen van de Victor elektronische muizenval

 • Hoge voltage shock doodt muis
 • Gif vrij
 • Geen onnodig lijden voor muis
 • Werkt op 4 AA batterijen, ongeveer 100 dodingen per set batterij.
Advies nodig?

Bij vragen over een product staan wij u graag persoonlijk te woord!

Bel 0222 761770 voor onze klantenservice, of stuur een bericht via:
men
Productbeoordelingen Victor Elektronische muizenval

Elektrische muizenval is super

Ik heb de elektrische muizenval direct na levering geplaatst en had heel vlug een muis gevangen. Ik vind dit een geweldig product dat zijn prijs waard is. Een aanrader !!!

Datum: 22 augustus 2017 Door: ria

Muizen blijven er vooralsnog uit

Apparaat is snel geleverd en lijkt prima in orde. Toch zijn er deze twee weken nog geen muizen mee gevangen. Maar ik heb ze zelf in die periode ook niet gezien. Mij was geadviseerd het apparaat niet aan te raken vanwege mensengeur en ook niet te verplaatsen. Omdat ik toch ook op andere plekken, achter het fornuis bv iets wilde hebben, heb ik toch nog wat gifdoosjes neergezet. Een daarvan is aangevreten en 1 dooie muis inmiddels gevonden..

Dus of de electronische muizenval echt werkt, ik weet het nog niet. Ik denk dat verplaatsen toch aan de orde is nu. Maar wellicht heeft het gif de situatie al opgelost. Ik wilde gif eigenlijk voorkomen, maar toen de electronische val niet direct resultaat had moest ik opschalen omdat ik echte ellende wil voorkomen.

Datum: 7 februari 2017 Door: Gerard Verhoef

Ik hoop nog op goede resultaten..

Ik ben helaas niet zo tevreden als alle andere mensen hier. Na het lezen van de goede ervaringen keek ik er naar uit om eindelijk van die muizen af te zijn. na 2 weken heb ik er nog geen 1 gevangen....precies de instructies opgevolgd. Gezien alle goede reacties heb ik nog steeds hoop dat het wel gaat aanslaan, maar op dit moment dus nog geen resultaat, helaas!

Datum: 6 februari 2017 Door: Francine

Specificaties Victor Elektronische muizenval

 • Artikelnummer307252
 • EAN Code0728681325204
 • FabrikantVictor Pest
 • ToelatingVrij
 • Werkzame Stoffennvt
 • Bestrijden vanMuizen
 • Doseringnvt
 • ToepassingElektrische val
   
Product vragen
Nog geen vragen. Wees de eerste met het stellen van een vraag!