9.4 / 10Klantbeoordelingen

Kies je voor een elektrische muizenval dan ga je voor een veilige, schone manier van muizen vangen. Hieronder leggen we je alles uit over de elektrische muizenval.

Waarom zou ik kiezen voor een elektrische muizenval?

Als je hebt besloten muizen te vangen met een muizenval kun je kiezen uit de traditionele muizenklem, een muizenvangkooi of een elektrische muizenval. Als je een muis definitief wilt uitschakelen maar niet muizengif wilt gebruiken, de muis niet teveel pijn wil laten lijden of veilig wilt bestrijden voor kinderen en/of huisdieren is de muizenval die elektrisch werkt de juiste keuze.

Hoe werkt een elektronische muizenval?

De muizenval doodt binnen enkele seconden je ongewenste muizen door een elektrische schok van hoog voltage. Het beste kun je in de elektrische muizenval een lokmiddel of lokaas als pindakaas of spek in de val plaatsen via de speciale aasdeur.

Je maakt de val klaar door deze op de juiste plaats, waar je muien hebt waargenomen en langs een muur, neer te zetten. Met de aan/uit knop op de val activeer je de val. Zodra de muis in de val gevangen is gaat er een handig indicatielampje branden. Daarna eenvoudig weg te gooien door de val uit te zetten en met de afneembare deksel hoef je de muis niet aan te raken. Na de vangst blijft de val intact voor andere muizen.

In de verpakking van onze elektrische vallen is een goede handleiding te vinden om alles nog eens goed te kunnen lezen. De vallen werken op 4 C - of D batterijen, deze worden niet standaard meegeleverd.

Wat is de beste elektrische muizenval?

De beste rattenval is volgens ons de BSI elektrische muizenval. Degelijk en makkelijk in gebruik. Wij verkopen alleen de beste merken van marktleiders op het gebied van bestrijden van muizen, zoals de elektrische muizenval van Pest-Stop.

Specificaties

De elektrische muizenvallen zijn voor gebruik binnenshuis. Bijvoorbeeld voor in huis, in de garage of schuur.

 • Voordelen: diervriendelijkere manier van doden, werkt hygiënisch, veilig voor kinderen en dieren, zonder gif, meerdere malen te gebruiken
 • Nadelen: na vangst van 50 muizen dienen batterijen te vervangen worden. In verhouding tot andere muizenbestrijdingsmiddelen een duurdere investering. Deze elektrische muizenval is niet buiten te gebruiken. Voor het buiten vangen van muizen gebruik je de Goodnature val.

  Ervaringen van klanten met een elektrische muizenval

  Hieronder een aantal reviews van onze klanten over het gebruik van de elektrische muizenval.

  Goed werkend product. Eerste indruk: een wat duurdere oplossing voor een muizen/ratten probleem. Gezien aanwezige huisdieren wel een oplossing om te werken zonder gif. Binnen 2 dagen 7 muizen aangetroffen in de val. Werkt derhalve uitstekend.
  Binnen enkele dagen 4 muizen gevangen. Zeer tevreden.

  Een elektrische muizenval bestellen?

  Ben je eruit welke muizenval je wilt kopen? Bestel op werkdagen voor 15 uur bij Macrovet.nl en je kunt morgen al aan de slag om je muizenoverlast te bestrijden. Als er toch nog vragen zijn neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Te bereiken van 8.30 tot 17.00 uur op werkdagen via telefoon, e-mail of de chatfunctie op onze site.