9.4 / 10Klantbeoordelingen
Honden

Onderdelen voor hondentondeuses en scheermachines

Is jouw scheermachine of tondeuse stuk? Wij hebben veel onderdelen waarmee je zelf je machine weer kunt repareren. Onderdelen van Aesculap, Andis, Clipr, Hauptner, Heiniger, Liscop, Lister, Moser, Oster en Wahl zijn vaak uit voorraad leverbaar. Bekijk de juiste categorie voor een onderdelentekening en de juiste onderdelen. Ook hebben wij een werkplaats voor al het onderhoud en reparaties aan uw scheermachine en tondeuse.

+ meer informatie

media

De laatste blogs

24 augustus 2021 Is de scheerkop van mijn hondentondeuse bot?

Is de scheerkop van mijn hondentondeuse bot?

Je hebt natuurlijk de scheerkop van je tondeuse heel goed onderhouden, en regelmatig geolied. Maar toch lijkt het alsof de scheerkop bot is. Maar wat zijn nu eigenlijk de symptomen van een botte scheerkop en en wat kun je verder nog met zo'n bot ding?

Lees verder
27 oktober 2021 Uw hondentondeuse laten nakijken of laten repareren?

Uw hondentondeuse laten nakijken of laten repareren?

Het kan zijn dat een scheerapparaat door veelvuldig gebruik kapot gaat of het niet meer doet. Dat is vervelend. Maar wij kunnen hem voor u nakijken of repareren.

Lees verder
12 mei 2021 Het scheerkopje van je tondeuse laten slijpen?

Het scheerkopje van je tondeuse laten slijpen?

Wanneer uw scheermachine niet zo goed meer scheert kan het zijn dat hij bot is. Hoe en wanneer u uw scheerkopje moet laten slijpen leest u hier!

Lees verder
30 april 2021 Waarom scheerkoppen van je tondeuse olieën zo belangrijk is!

Waarom scheerkoppen van je tondeuse olieën zo belangrijk is!

Juist en regelmatig je scheerkoppen van je tondeuse olieën voorkomt dat ze te snel bot, over hit of roestig raken. Lees hier hoe je het moet doen.

Lees verder


Snel je tondeuse / scheermachine (zelf) repareren

Tondeuse of scheermachine stuk? Wij hebben van alle tondeuses en scheermachines die wij verkopen de meeste onderdelen op voorraad. Denk aan merken als Aesculap, Andis, Clipr, Hauptner, Heiniger, Liscop, Lister, Moser, Oster en Wahl. Soms hebben we nog onderdelen in voorraad van machines die al meer dan 30 jaar oud zijn. Maar soms moeten we je ook teleurstellen, niet van elk merk of type zijn er (nog) reserve onderdelen beschikbaar.

Liever dat wij je machine repareren

Bij ons is uw machine in veilige handen. Onze zeer ervaren monteur doet al ruim 40 jaar niet anders en kan elke machine wel dromen en weet ze vaker beter dan nieuw weer bij u af te leveren. Neem contact met ons op voor vragen omtrent onderdelen of reparatie. Of ga direct naar onze reparatie info pagina om het te regelen.

media

Al 50 jaar zijn wij met onze familie gespecialiseerd in hondentondeuses en scheermachines voor koeien, paarden en schapen. We importeren verschillende merken en onderhouden nog veel meer merken. Onze monteur is zeer vakkundig en seccuur en beschikt over een uitgebreide werkplaats en onderdelenmagazijn. De meeste machines kunnen na een reparatie of onderhoudsbeurt nog jaren mee.

Meer over ons