9.4 / 10Klantbeoordelingen

Afrastering

media

Afrastering

Zelf een afrastering plaatsen? Bekijk ons complete assortiment weideafrastering.

Bestel uw schrikdraadapparaat, schrikdraad, isolatoren, geleiders, weidepaaltjes en meer afrasteringsbenodigdheden gemakkelijk in onze webshop. Alle producten zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog om morgen al zelf aan de slag te gaan.

+ Meer informatie

media

De laatste blogs

26 juni 2021 De aarding van het schrikdraadapparaat testen (met video)

De aarding van het schrikdraadapparaat testen (met video)

Zonder een goede aarding kan het circuit niet compleet zijn. Hierdoor is de afrastering niet effectief en kan hij geen vee tegen houden of roofdieren buiten houden.

Lees verder
13 oktober 2021 Een introductie tot schrikdraadapparaten

Een introductie tot schrikdraadapparaten

Je bent op zoek naar een schrikdraadapparaat en je ziet door de bomen het bos niet meer. Begrijpelijk want er is ook zo veel keuze.

Lees verder
15 september 2021 Welke geleiders voor mijn schrikdraadafrastering?

Welke geleiders voor mijn schrikdraadafrastering?

Er zijn verschillende afrasteringsdraden. Ook wel geleiders genoemd. Draad, koord en lint zijn geleiders deze worden voor verschillende doelen ingezet.

Lees verder
03 september 2021 Waaruit bestaat een goede elektrische afrastering?

Waaruit bestaat een goede elektrische afrastering?

Waaraan moet een goede schrikdraadafrastering voldoen? In deze blog inclusief kort uitlegfilmpje leggen we je het haarfijn uit.

Lees verder

Afrastering

Bekijk ons complete assortiment weideafrastering. U vindt hier o.a.: schrikdraadapparaten, schrikdraad, isolatoren, weidepaaltjes en meer. Alle producten zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid.

Een schrikdraadapparaat stuurt elektrische pulsen uit. Wanneer een afrasteringsdraad of -lint wordt aangeraakt geeft deze een schok geeft. Je hebt daar in ieder geval een schrikdraadapparaat voor nodig. Maar ook bijvoorbeeld een geleider in de vorm van schrikdraad.
Hierbij kun je denken aan afrasteringsdraad, -koord, schriklint of gladdraad.
Deze geleiders bevestig je aan een paal. Bijvoorbeeld een houten paal, maar het kan ook een kunststof paal zijn.

media

Macrovet.nl is specialist in alles op het gebied van duurzame afrastering. Te denken valt aan schrikdraadapparaten, schrikdraadpalen, schrikdraad net en verschillende schrikdraad benodigdheden. Ruim 50 jaar verkopen wij al kwalitatieve schrikdraad omheining om koeien, paarden, schapen, geiten in de wei te houden. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten maar ook met het beste advies om op de meest geschikte en complete afrastering voor u uit te komen.

Meer over ons