9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Schrikdraad accessoires

Schrikdraad haspels of afrastering testers nodig? Bekijk hier onze diverse degelijke schrikdraad accessoires.

Bestel vandaag nog om morgen al de meest geschikte schrikdraad accessoires te ontvangen!

+ Meer informatie

Clerk.io blok 2

Handige hulpmiddelen bij schrikdraad afrastering

Schrikdraad haspels

Bekijk ons assortiment schrikdraadhaspels welke geschikt zijn voor alle soorten schrikdraad. Sommige draadhaspels hebben een soort van versnelling die ervoor zorgt dat de haspel 2 tot 3 keer zo snel oprolt. De draadhaspels zijn uiteraard ook voor andere doeleinden geschikt.

Schrikdraadtesters

Bekijk ons assortiment met testers voor het meten van de spanning op uw elektrische afrastering. Verschillende afrasteringtesters zoals draadbreuktesters, spanningsmeters en batterijtesters voor de optimale controle van uw elektrische afrastering.

media

Macrovet.nl is specialist in alles op het gebied van duurzame afrastering. Te denken valt aan schrikdraadapparaten, schrikdraadpalen, schrikdraad net en verschillende schrikdraad benodigdheden. Ruim 50 jaar verkopen wij al kwalitatieve schrikdraad omheining om koeien, paarden, schapen, geiten in de wei te houden. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten maar ook met het beste advies om op de meest geschikte en complete afrastering voor u uit te komen.

Meer over ons