9.4 / 10Klantbeoordelingen
clip2go-studio-1920x480

Ouwehoeren over mijn passie kan ik als de beste

Normaal gesproken ben ik een rustig persoon en bevind ik me meestal op de achtergrond. Op een verjaardag heb ik nooit het hoogste woord maar ben ik meestal meer een luisterend oor. Ik ben niet het type dat continu oude verhalen oprakelt om te kunnen lachen, gieren en brullen.  Maar uiteraard kan ik wel genieten van alle gezelligheid.

Maar zodra ik mag vertellen over mijn passie ondernemen, mijn bedrijf en mijn producten ben ik niet meer te stoppen.  Dan voel ik gewoon de passie door mijn aderen stromen. Zoals bijvoorbeeld op een avond die ik georganiseerd heb voor onze plaatselijke ondernemersvereniging. De 25 ambitieuze ondernemers waren een en al oor en luisterden met pen en notitieblok in de hand naar mijn verhaal over ondernemen via internet. Ik vertelde ze mijn leermomenten en gaf ze tips hoe ze ook hun bedrijf online beter konden presenteren. Ik bleef maar vertellen zodat er bijna geen tijd meer was voor de borrel.

Productvideo's

Zo ben ik ook vol enthousiasme over de producten die ik aanbied. Ik wil mensen graag van eerlijk en goed advies voorzien.   Ik ben dan ook blij als mensen mailen of bellen en vragen om advies.  Om onze service naar een nieuw niveau te stuwen zat ik er al lang over na te denken om meer te gaan doen met video, had al wat geïnvesteerd in een eigen video studio, mooie witte achtergrond, lampen etc. En voorlopig moest ik het maar even met de oude handycam aan de slag.  Echter van productvideo’s opnemen was het nog steeds niet gekomen tot gisteren.

Jan Roelofsen een bevriende  internetondernemer die heel succesvol is met productvideo en werkelijk honderden video’s heeft gemaakt van boerderijspeelgoed.  Jan heeft  bijna 1000 trouwe volgers van jong tot oud op zijn Tims Speelgoedboerderij youtube kanaal.

Een paar maanden geleden nodigde Jan mij uit om een dag in zijn studio samen productfilmpjes te draaien.  Wegens gebrek aan tijd kwam het er maar niet van tot gisteren.  S ’morgens om 8 uur hadden we afgesproken  bij Clip2Go zijn professionele video studio in Veenendaal.  Ik had de auto helemaal vol geladen met producten, ik wist niet precies wat ging komen dus had ik maar heel veel mee genomen.

Jan had zich al voorbereid en gaf uitvoerig uitleg tijdens een lekker bakkie koffie (zonder koffie loopt mijn motortje niet zo goed) In zijn Clip2go studio maak je video’s die van a tot z geautomatiseerd zijn. Alles gebeurd live, voorbewerking of nabewerking is niet nodig. Ze zijn direct klaar voor gebruik en dat scheelt enorm veel tijd en maakt je enorm productief.

De opstelling bevat een hele batterij aan LED lampen, 3 high definition camera’s en een monitor waar jij jezelf op beeld ziet met daarbij eventueel een paar hints in de vorm van bulletpoints. In de presentatie tafel zit in draaitafel verwerkt die je product automatisch van alle kanten laat bekijken. En dit alles zit gekoppeld aan een enorm krachtige pc. De bediening is eenvoudig door middel van voetpedalen of zelfs een set beweging sensoren en zelfs een escape knop is aanwezig wanneer je je verspreekt en opnieuw wilt beginnen of zoals ik al 5 minuten aan het ouwehoeren ben en er achter kom dat het stekkertje van de microfoon nog in mijn zak zit in plaats van aangesloten aan het systeem.

Daar gaan we dan, ik dacht maar te beginnen met een rattenval, lekker simpel. De eerste 10 keer ging het nog niet zo soepel en heb ik de escape knop vaak moeten gebruiken, maar naarmate de tijd vorderde kwam ik er steeds beter in.  Het opnemen ging als volgt. Een tikkie op het voetpedaal startte het systeem en een grote afteller op het scherm liet zien dat alles in gang kwam.  Eerst mijn intro en daarna een paar seconden een productshot op de draaitafel. En toen was het mijn beurt vol in beeld vanaf de tweede camera. En moet zeggen dat is best wel wennen, ik ben echt geen fotomodel  en mijn stem die hoor ik zelf liever ook niet terug. Maar ik denk dat (bijna) iedereen dat wel heeft. Gelukkig houd me dat niet tegen.

Zeg is EEEEUHHH

Eenmaal aan het praten over mijn product ben ik niet te stoppen. Ze zeggen wel eens een product video moet kort en bondig zijn, maar dat is aan mij niet besteed. Er is over de verschillende producten zoveel te vertellen dat het mij zelfs lukt om een 3 minuten durende video op te nemen over een muizenklem.  Maar als je over je passie praat dan gaat dat vanzelf, de bulletpoints waar ik veel tijd in had gestoken heb ik amper gebruikt. Kletsen over mijn producten ken ik als de beste.
En dat moet ook wel want in deze studio moet alles in een keer goed, er is geen mogelijkheid om even te knippen of om een zinnetje overnieuw te doen en dat maakt de video’s daarom ook lekker echt.

Het is wel even wennen dat ik tussendoor moet schakelen. Met de voetbediening schakel ik tussen de verschillende camera’s, eerst zelf in beeld dan naar de camera welke gericht is op mijn handen voor het detail en daarna weer terug voor de afsluiter.

Het is even inkomen, maar deze manier van video’s opnemen is super productief. In 8 uur hebben we 50 video’s opgenomen welke direct klaar zijn voor het uploaden naar ons youtube kanaal.

Jan, bedankt voor deze ervaring, nu kijken of onze klanten ook blij worden van mijn video’s.

Ben je benieuwd naar alle video's die we hebben opgenomen bekijk dan het Macrovet Youtube kanaal

Normaal gesproken ben ik een rustig persoon en bevind ik me meestal op de achtergrond. Op een verjaardag heb ik nooit het hoogste woord maar ben ik meestal meer een luisterend oor. Ik ben niet het type dat continu oude verhalen oprakelt om te kunnen lachen, gieren en brullen.  Maar uiteraard kan ik wel genieten van alle gezelligheid.

Maar zodra ik mag vertellen over mijn passie ondernemen, mijn bedrijf en mijn producten ben ik niet meer te stoppen.  Dan voel ik gewoon de passie door mijn aderen stromen. Zoals bijvoorbeeld op een avond die ik georganiseerd heb voor onze plaatselijke ondernemersvereniging. De 25 ambitieuze ondernemers waren een en al oor en luisterden met pen en notitieblok in de hand naar mijn verhaal over ondernemen via internet. Ik vertelde ze mijn leermomenten en gaf ze tips hoe ze ook hun bedrijf online beter konden presenteren. Ik bleef maar vertellen zodat er bijna geen tijd meer was voor de borrel.

Productvideo's

Zo ben ik ook vol enthousiasme over de producten die ik aanbied. Ik wil mensen graag van eerlijk en goed advies voorzien.   Ik ben dan ook blij als mensen mailen of bellen en vragen om advies.  Om onze service naar een nieuw niveau te stuwen zat ik er al lang over na te denken om meer te gaan doen met video, had al wat geïnvesteerd in een eigen video studio, mooie witte achtergrond, lampen etc. En voorlopig moest ik het maar even met de oude handycam aan de slag.  Echter van productvideo’s opnemen was het nog steeds niet gekomen tot gisteren.

Jan Roelofsen een bevriende  internetondernemer die heel succesvol is met productvideo en werkelijk honderden video’s heeft gemaakt van boerderijspeelgoed.  Jan heeft  bijna 1000 trouwe volgers van jong tot oud op zijn Tims Speelgoedboerderij youtube kanaal.

Een paar maanden geleden nodigde Jan mij uit om een dag in zijn studio samen productfilmpjes te draaien.  Wegens gebrek aan tijd kwam het er maar niet van tot gisteren.  S ’morgens om 8 uur hadden we afgesproken  bij Clip2Go zijn professionele video studio in Veenendaal.  Ik had de auto helemaal vol geladen met producten, ik wist niet precies wat ging komen dus had ik maar heel veel mee genomen.

Jan had zich al voorbereid en gaf uitvoerig uitleg tijdens een lekker bakkie koffie (zonder koffie loopt mijn motortje niet zo goed) In zijn Clip2go studio maak je video’s die van a tot z geautomatiseerd zijn. Alles gebeurd live, voorbewerking of nabewerking is niet nodig. Ze zijn direct klaar voor gebruik en dat scheelt enorm veel tijd en maakt je enorm productief.

De opstelling bevat een hele batterij aan LED lampen, 3 high definition camera’s en een monitor waar jij jezelf op beeld ziet met daarbij eventueel een paar hints in de vorm van bulletpoints. In de presentatie tafel zit in draaitafel verwerkt die je product automatisch van alle kanten laat bekijken. En dit alles zit gekoppeld aan een enorm krachtige pc. De bediening is eenvoudig door middel van voetpedalen of zelfs een set beweging sensoren en zelfs een escape knop is aanwezig wanneer je je verspreekt en opnieuw wilt beginnen of zoals ik al 5 minuten aan het ouwehoeren ben en er achter kom dat het stekkertje van de microfoon nog in mijn zak zit in plaats van aangesloten aan het systeem.

Daar gaan we dan, ik dacht maar te beginnen met een rattenval, lekker simpel. De eerste 10 keer ging het nog niet zo soepel en heb ik de escape knop vaak moeten gebruiken, maar naarmate de tijd vorderde kwam ik er steeds beter in.  Het opnemen ging als volgt. Een tikkie op het voetpedaal startte het systeem en een grote afteller op het scherm liet zien dat alles in gang kwam.  Eerst mijn intro en daarna een paar seconden een productshot op de draaitafel. En toen was het mijn beurt vol in beeld vanaf de tweede camera. En moet zeggen dat is best wel wennen, ik ben echt geen fotomodel  en mijn stem die hoor ik zelf liever ook niet terug. Maar ik denk dat (bijna) iedereen dat wel heeft. Gelukkig houd me dat niet tegen.

Zeg is EEEEUHHH

Eenmaal aan het praten over mijn product ben ik niet te stoppen. Ze zeggen wel eens een product video moet kort en bondig zijn, maar dat is aan mij niet besteed. Er is over de verschillende producten zoveel te vertellen dat het mij zelfs lukt om een 3 minuten durende video op te nemen over een muizenklem.  Maar als je over je passie praat dan gaat dat vanzelf, de bulletpoints waar ik veel tijd in had gestoken heb ik amper gebruikt. Kletsen over mijn producten ken ik als de beste.
En dat moet ook wel want in deze studio moet alles in een keer goed, er is geen mogelijkheid om even te knippen of om een zinnetje overnieuw te doen en dat maakt de video’s daarom ook lekker echt.

Het is wel even wennen dat ik tussendoor moet schakelen. Met de voetbediening schakel ik tussen de verschillende camera’s, eerst zelf in beeld dan naar de camera welke gericht is op mijn handen voor het detail en daarna weer terug voor de afsluiter.

Het is even inkomen, maar deze manier van video’s opnemen is super productief. In 8 uur hebben we 50 video’s opgenomen welke direct klaar zijn voor het uploaden naar ons youtube kanaal.

Jan, bedankt voor deze ervaring, nu kijken of onze klanten ook blij worden van mijn video’s.

Ben je benieuwd naar alle video's die we hebben opgenomen bekijk dan het Macrovet Youtube kanaal

14 juni 2024 Top 4 beste hondentondeuses van 2024

Top 4 beste hondentondeuses van 2024

Wanneer je hond een dikke en/of lastige dubbele vacht heeft werkt niet elke hondentondeuse even goed. In dat geval heeft je tondeuse genoeg kracht nodig om gemakkelijk door de vacht heen te kunnen komen.

Lees meer
30 mei 2024 Hondenrassen die nauwelijks of niet verharen

Hondenrassen die nauwelijks of niet verharen

Lees hier alles over honden die bijna geen haar verliezen. Welke hondenrassen zijn er allemaal en welke verzorging hebben ze nodig?

Lees meer
26 maart 2024 Waarom kiezen voor de Clipr. producten?

Waarom kiezen voor de Clipr. producten?

Lees hier alles over het hondenvachtverzorging merk Clipr. Ontdek ook welke geweldige producten Clipr op de markt heeft gebracht.

Lees meer
18 maart 2024 Welke borstel is het best voor mijn Labradoodle? [update 2024]

Welke borstel is het best voor mijn Labradoodle? [update 2024]

Ondanks dat de Labradoodle nadat hij zijn volwassen vacht heeft gekregen nauwelijks meer verhaart heeft de vacht wel degelijk verzorging nodig. Zo houdt je de vacht gezond.

Lees meer