9.4 / 10Klantbeoordelingen

Verwen je paard met een heerlijke paardensnack of liksteen. Wij hebben een degelijk assortiment met allerlei soorten paardensnoepjes om uw paard te belonen of als tussendoortje. Paardensnoep is net als mensen niet altijd even gezond, om dat te compenseren worden tegenwoordig verschillende kruiden en vitamines aan de paardensnoepjes toegevoegd zodat het paard ook nog iets goeds binnenkrijgt.

Gezonde paardensnoepjes

Paardensnoep bevat niet de dagelijkse behoefte vitamines en voedingstoffen die een paard nodig heeft en is bedoelt om te belonen. Wel wordt er steeds meer rekening mee gehouden dat wij ons paard graag willen belonen met iets gezonds. Door toevoeging van kruiden of supplementen krijgt het paard ook iets extra's binnen maar de paardensnoepjes kunnen nooit als vervanging dienen van de brokken of muesli die gegeven worden.

Belonen

Door het paard op de juiste momenten te belonen met een traktatie als paardensnoepjes kan het paard veel trucjes leren met behulp van een stokje of een zweep zoals zitten, liggen, voet geven of zelfs steigeren. Dit kan ook ongewenst gedrag veroorzaken of gevaarlijke situaties daarom is het wel belangrijk om dit goed aan te leren en eventueel deskundige hulp hierbij in te schakelen.