9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Onderhoud van je paardenscheerapparaat

Onderhoud van je paardenscheermachine is erg belangrijk. Scheermessen maken meer dan 2000 scheerbewegingen per minuut. Goed smeren en regelmatig slijpen zorgt dat je langer van je messen en scheermachine kunt genieten.

+ meer informatie

media

De laatste blogs

09 september 2021 Koeien- en Paardenscheermachines oliën

Koeien- en Paardenscheermachines oliën

Wil je gaan scheren? Maar lukt het helemaal niet, want de machine wordt heet of trekt aan de haren? Dan is het slim om de Koeien- en Paardenscheermachines te oliën

Lees verder
11 augustus 2021 8 tips plus bonus voor het perfecte scheermachine onderhoud

8 tips plus bonus voor het perfecte scheermachine onderhoud

Lees hier 8 bruikbare tips voor goed scheermachineonderhoud zodat je er jaren plezier van hebt.

Lees verder
27 oktober 2021 Welke scheermessen voor paarden

Welke scheermessen voor paarden

Wil jij alles weten over de verschillende scheermessen voor jouw machine welke het meest geschikt zijn voor het scheren van paarden? Lees dan snel deze blog!

Lees verder
24 september 2021 Winter APK voor scheermachines

Winter APK voor scheermachines

De winter komt er aan. Het weer wordt kouder en alle dieren worden voorbereidt op kouder weer. Dit is de tijd dat veel koeien en paarden worden geschoren. Dat betekent voor veel scheermachines dat ze uit hun zomerslaap worden gewekt.

Lees verder

Langer plezier door goed onderhoud

Onderhoud van je paardenscheermachine is erg belangrijk.

Wil je gaan scheren? Maar lukt het helemaal niet, want de machine wordt heet of trekt aan de haren? Dan is het tijd om de scheermachine te oliën. Dan zijn namelijk of de messen bot of drooggelopen.

Het oliën van scheermessen is heel belangrijk. De olie voert bijvoorbeeld de haren af, zorgt ervoor dat er geen wrijving ontstaat en zorgt dat de scheermessen niet warm worden. Uiteindelijk zorg je er zo voor dat de scheermachine langer mee gaat.

media

Macrovet.nl, is specialist in scheermachines en tondeuses.
50 jaar geleden is de vader van Willem-Johan begonnen met het importeren van scheermachines van de merken Oster en Aesculap. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten. Macrovet heeft daarbij van alle machines die zij verkoopt alle onderdelen in voorraad. Mocht er iets stuk gaan dan kunnen we dat binnen no-time voor je repareren.

Meer over ons