9.4 / 10Klantbeoordelingen
media

Onderhoud van schapenscheermachines

Goed onderhoud van jouw schapenscheermachine zorgt dat je langer en meer scheerplezier hebt.

Alles om je schapenscheermachine te onderhouden


+ meer informatie

media

De laatste blogs

13 oktober 2021 Winterscheren Schapen

Winterscheren Schapen

Schapen kunnen in de winter geschoren worden. Een voorwaarde voor winterscheren is dat de schapen terecht kunnen in een degelijke stal. Het scheren van de schapen wordt vaak gedaan wanneer ooien drachtig zijn.

Lees verder
19 augustus 2021 Aflammeren schapen

Aflammeren schapen

Wat komt er allemaal bij kijken als een schaap moet aflammeren. In deze blog vertel ik het hele verhaal hoe alles in zijn werk gaat.

Lees verder
30 juni 2021 Prolaps lijfbieden bij schapen en geiten

Prolaps lijfbieden bij schapen en geiten

De vrees van elke schapen- en geitenhouder. Een prolaps, oftewel lijfbieden bij drachtige ooien waarbij de ooi alles naar buiten perst. Alles over prolaps!

Lees verder
03 mei 2021 5 Tips voor een goed schapendekseizoen

5 Tips voor een goed schapendekseizoen

Het dekseizoen voor de schapen staat weer op het punt van beginnen. Met onderstaande tips kan het dekseizoen niet meer misgaan!

Lees verder

Onderhoud voor schapenscheermachines

Heb langer scheerplezier door goed onderhoud. Met onze onderhoudsproducten kun je jouw schapenscheermachine gemakkelijk onderhouden.

media

Macrovet.nl, is specialist in scheermachines en tondeuses.
50 jaar geleden is de vader van Willem-Johan begonnen met het importeren van scheermachines van de merken Oster en Aesculap. In al die jaren hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met deze producten. Macrovet heeft daarbij van alle machines die zij verkoopt alle onderdelen in voorraad. Mocht er iets stuk gaan dan kunnen we dat binnen no-time voor je repareren.

Meer over ons